پیام خراسان
بیمارستان رضوی مشهد 15 هزار بیمار خارجی را پذیرش کرد
شنبه 30 فروردين 1404 - 18:45:30
پیام خراسان - ایرنا / مدیر عامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد گفت: 15 هزار بیمار خارجی از کشورهای مختلف پارسال برای دریافت خدمات تشخیصی و درمانی در این بیمارستان پذیرش شدند.
دکتر محسن محور، مدیر عامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد عنوان کرد: در این مدت 275 هزار و 51 بیمار در بیمارستان رضوی پذیرش شدند که حدود 11 هزار نفر بیشتر از سال 1402 بوده است.
وی بیان کرد: هم‌اکنون تمام خدمات پزشکی و درمانی که در ایران و دنیا ارائه می‌شود در بیمارستان رضوی با بهترین تجهیزات و امکانات قابل ارائه است و این بیمارستان با داشتن مجوزهای لازم یکی از مقاصد گردشگران سلامت است.
مدیر عامل بیمارستان رضوی مشهد ادامه داد: پارسال 161 هزار و 701 نفر در این بیمارستان بستری شدند و 113 هزار و 350 نفر نیز به صورت سرپایی خدمات درمانی را دریاف کردند.
وی با اشاره به گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی در 30 فروردین ماه گفت: آزمایشگاه این بیمارستان با دارا بودن بخش‌های خون‌شناسی، بیوشیمی، هورمون‌شناسی، سرولوژی، پاتولوژی، مولکولار پاتولوژی، جذب اتمیک و جنین‌شناسی در زمینه انجام آزمایشات روتین و تخصصیدر چهار شاخه آزمایشات کلینیکال، پاتولوژی، مولکولار پاتولوژی و جنین‌شناسی فعالیت دارد.
بازار
محور افزود: در طول سال گذشته 2 میلیون و 28 هزار و 223 تست انواع آزمایش های متداول و تخصصی در این بیمارستان انجام شد که 85 هزار و 177 مورد بیشتر از سال پیشتر از آن است.
وی اظهار کرد: آزمایشگاه بیمارستان رضوی از سال 1384 شروع به کار کرده است، در حال حاضر این آزمایشگاه در دو فاز شامل آزمایشگاه مرکزی با فضای یک هزار و 970 مترمربع و آزمایشگاه درمان ناباروری(IVF) مستقر در کلینیک تخصصی درمان ناباروری بشری با فضای حدود 520 متر مربع فعالیت می‌کند.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/853498/بیمارستان-رضوی-مشهد-15-هزار-بیمار-خارجی-را-پذیرش-کرد
بستن   چاپ