پیام خراسان
رئیس اتاق بازرگانی بجنورد:
مرکز مبادله تجاری در عشق‌آباد راه اندازی می‌شود
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 14:59:30
پیام خراسان - رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بجنورد گفت: مرکز مبادله تجاری اتاق بازرگانی در عشق‌آباد ترکمنستان راه‌اندازی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ عباس کاظمی گفت: در دیدار با سفیر ترکمنستان در تهران، وی برای دیدار و گفت‌و‌گو با استاندار خراسان شمالی مشتاقانه اعلام آمادگی کرد.
وی افزود: بازار خوبی برای فرآورده‌های شیلاتی، اسب ترکمن، گل‌های زینتی و محصولات گلخانه‌ای خراسان شمالی در ترکمنستان وجود دارد که سفیر هم برای این مراودات، ابراز تمایل و استقبال کرد.
سه‌شنبه‌های تسهیلگری؛ ابتکار استاندار خراسان‌شمالی برای نجات تولید، ابتکاری که حالا با نام «سه‌شنبه‌های تسهیلگری» شناخته می‌شود و در حال بدل شدن به الگویی موفق در تحقق شعار سال یعنی «سرمایه‌گذاری برای تولید» است.
استاندار خراسان شمالی در سومین جلسه سه شنبه‌های تسهیل گری با تاکید بر اینکه این جلسات «تشریفاتی نیست» گفت: سه‌شنبه‌های تسهیلگری محل ارائه تحلیل‌های کلان اقتصادی نیست، بلکه فضای حل مسئله و تصمیم‌گیری عملیاتی برای عبور از موانع تولید و سرمایه‌گذاری است، عزم ما جزم است که به‌جای سخن، عمل کنیم.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/856498/مرکز-مبادله-تجاری-در-عشق‌آباد-راه-اندازی-می‌شود
بستن   چاپ