پیام خراسان
تولید 86 مستند، نماهنگ و انیمیشن در کنگره شهدای کهگیلویه و بویراحمد
پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 - 10:51:22
پیام خراسان - سرهنگ وحید مثنوی در گفت و گو با خبرنگار مهر افزود: با هدف فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال آنها به نسل جوان از ستاد کنگره شهدا در کهگیلویه و بویراحمد اقدام به برگزاری یادواره‌های شهدای خانگی، محله‌ای و آبروی محله در همه مناطق این استان کرده است.
وی برنامه شهید پژوهی در قالب «هر شهید یک گنجینه» در کهگیلویه و بویراحمد را از دیگر برنامه‌های ستاد کنگره شهدا در این استان نام برد و ادامه داد: در این برنامه به واسطه محل تولید زندگی شهید برای جامعه هدف آن برنامه ریزی می‌شود.
مسئول ستاد کنگره شهدای کهگیلویه و بویراحمد هدف برنامه شهید پژوهی را جمع آوری اطلاعات شامل سیره و زندگی شهدا نام برد و تصریح کرد: بعد از این اقدام اطلاعات تبدیل به محصولات فاخر شامل انیمیشن، فیلم، سرود، موسیقی، فیلم کوتاه و مستند می‌شود.
وی به برگزاری دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد در سال 1403 اشاره کرد و یادآور شد: در این کنگره 29 مستند، 5 فیلم کوتاه، 20 نماهنگ سرود، 14 نماهنگ، 4 کمیک موشن و 14 موشن گراف تولید شد.
کلید ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در سال 1404
سرهنگ مثنوی با بیان اینکه برنامه ریزی برای برگزاری سومین کنگره ملی شهدای استان در حال انجام است، بیان کرد: 6 فیلم کوتاه، 20 انیمش، 13 کتاب صوتی، 30 پادکست صوتی، 33 تیزر معرفی ساخت کتاب در حال تولید است.
وی ساخت فیلم سینمایی شهید هدایت الله طیب را از دیگر برنامه‌ها و آثار فاخر در کنگره ملی شهدای استان نام برد و اظهار کرد: این فیلم با همکاری بنیاد فرهنگی روایت فتح در آینده نزدیک ساخت آن کلید زده می‌شود.
مسئول ستاد کنگره شهدای کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: مراحل پژوهش این فیلم به پایان رسیده و در مرحله تدوین فیلمنامه است.
تدوین 60 کتاب داستان و خاطرات شفاهی
وی جمع آوری خاطرات شفاهی و داستان نویسی فرماندهان، آزادگان، رزمندگان و زندگی نامه شهدا را از دیگر اقدامات ستاد کنگره شهدا برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه نام برد و گفت: تدوین 60 کتاب در ستاد کنگره شهدا آغاز شده و 100 عنوان کتاب دیگر در دست اقدام است که هر کدام بین 40 تا 60 درصد پیشرفت دارد.
سرهنگ مثنوی با بیان اینکه این کتاب‌ها به نام انتشارات فتح دنا چاپ می‌شوند، افزود: کنگره شهدای استان این آمادگی را دارد تا با نویسندگان و یا افرادی که می‌خواهند تولیدات خود را چاپ کنند داشته باشد.
تولیدات کنگره شهدا با زبان هنر تهیه می‌شوند
وی با اشاره به اینکه همه تولیدات کنگره شهدا و برنامه‌های آنها برای انتقال به نسل جوان به زبان هنر تدوین می‌شوند، بیان کرد: کنگره شهدا تاکنون نشست‌های مختلفی را با انجمن‌های تخصصی هنرمندان برگزار کرده تا بتواند از ظرفیت‌های مغفول مانده این قشر تأثیر گذار برای تولیدات فاخر در سومین کنگره ملی شهدای استان استفاده کند.
مسئول ستاد کنگره شهدای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در سومین کنگره ملی شهدای این استان تولیداتی شامل انیمیشن، مستند، فیلم کوتاه و بلند، جشنواره و مسابقات تئاتر، سرود و عکس پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه همه برنامه‌های کنگره شهدا با محوریت مردم برگزار می‌شوند، تاکید کرد: اعتقاد داریم که برنامه‌های تأثیر گذار است که با محوریت و مشارکت مردم مردم برگزار می‌شود.
برگزاری بیش از 3 هزار روایت گری
سرهنگ مثنوی تربیت راویان تخصصی برای راهیان نور، دانش آموزان و دانشجویان و حتی دانش آموزان را از دیگر برنامه‌های ستاد کنگره شهدای استان نام برد و یادآور شد: تاکنون 3 هزار و 200 روایت گری برای اقشار مختلف شامل دانشجویان، دانش آموزان، راهیان نور و حتی ادارات مختلف برگزار شده است.
وی ساخت حسینه شهدا در محوطه کنگره ملی شهدای را از دیگر برنامه‌های این ستاد نام برد و اضافه کرد: در این حسینیه می‌تواند ظرفیتی مناسب برای پیوند نسل قدیم و جدید و آشنایی اقشار مختلف مردم با فرهنگ ایثار و شهادت باشد.
کد خبر 6452941

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/861010/تولید-86-مستند،-نماهنگ-و-انیمیشن-در-کنگره-شهدای-کهگیلویه-و-بویراحمد
بستن   چاپ