پیام خراسان
افزایش 29 درصدی مشارکت‌های مردمی در خراسان جنوبی
پنجشنبه 11 اردیبهشت 1404 - 10:54:22 AM
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا گازرانی چهارشنبه شب در شورای مشارکت‌های مردمی با بهزیستی با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور و استاندار خراسان جنوبی از رشد 29 درصدی مشارکت‌های مردمی در سال 1403 در خراسان جنوبی خبر داد.
وی با اشاره به ارائه خدمات حمایتی گسترده به مددجویان، ایجاد 900 فرصت شغلی و اجرای طرح‌های گسترده اجتماعی در سال گذشته افزود: در سال جاری به همه مددجویان استان که در نوبت دریافت جهیزیه هستند، جهیزیه داده خواهد شد.
وی با اشاره به مهم‌ترین فعالیت‌ها و دستاوردهای این اداره کل در سال گذشته گفت: خراسان جنوبی در جذب مشارکت‌های مردمی و اجرای برنامه‌های اجتماعی در خراسان جنوبی با رویکرد عدالت‌محور، روند رو به رشدی دارد و در سال 1402، 28 میلیارد و 280 میلیون ریال به‌صورت نقدی، 968 میلیارد ریال به‌صورت غیرنقدی و 161 میلیارد ریال به شکل خدمات، به جامعه هدف ارائه شد.
گازرانی همچنین میزان کل مشارکت‌های مردمی استان در سال گذشته را 105 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در سال جاری به 136 میلیارد تومان افزایش یافته است و رشدی معادل 29 درصد دارد.
وی در ادامه با اشاره به نیازمندی‌های جامعه هدف خاطرنشان کرد: در سال گذشته 2 هزار نفر کمک‌هزینه معیشت دریافت کردند و برای 150 نفر تعمیر و مناسب‌سازی مسکن انجام شد و 200 نفر از ودیعه مسکن بهره‌مند شدند و 1500 نفر هم از خدمات دارو و درمان استفاده کردند
وی ادامه داد: همچنین برای 550 خانوار زمینه بهره‌مندی از طرح نهضت ملی مسکن فراهم شد و در زمینه تأمین لوازم خانگی نیز 800 مورد وسایل ضروری و 1800 مورد وسایل توانبخشی تأمین و توزیع شد و هم‌اکنون نیز 42 مرکز شبانه‌روزی استان نیازمند توسعه و تجهیز هستند.
وی همچنین از همکاری تعدادی از قضات برای صدور احکام جایگزین و بهرمندی از اموال تملیکی جهت توسعه خدمات به مددجویان تحت پوشش بهزیستی استان خبر داد.
گازرانی اظهار کرد: در سال گذشته، از محل اجرای احکام جایگزین حبس توسط قضات، حدود یک میلیارد تومان به‌صورت نقدی و غیرنقدی برای مددجویان جذب شد و همچنین از محل اموال تملیکی نیز یک میلیارد تومان کالا به دست جامعه هدف رسید.
وی در ادامه گفت: در سال گذشته در مجموع 47 میلیارد تومان جهیزیه به مددجویان اختصاص یافت که شامل مشارکت منابع استانی، وزارت رفاه، مؤسسات خیریه و بنیاد صادرات بود.
وی از توزیع 37 هزار و 500 پرس غذای گرم به ارزش 28 میلیارد تومان در ماه رمضان، اجرای پویش شب یلدا با 12 میلیارد تومان کمک و پویش دهه کرامت با جذب 9 میلیارد ریال کمک مردمی و دولتی خبر داد و افزود: همچنین 347 نفر از مددجویان به مشهد مقدس و کربلای معلی در سال گذشته اعزام شدند که برای این برنامه معنوی، 5 میلیارد تومان هزینه شد و در سال جاری نیز اعزام 300 مددجو به مشهد پیش‌بینی شده است.
وی از ایجاد 900 فرصت شغلی برای مددجویان بهزیستی خبر داد و یادآور شد: در سال 1403، بیش از 900 فرصت شغلی جدید ایجاد شد که تحقق این هدف، استان را در رتبه نخست کشور قرار داده است.
گازرانی تصریح کرد: با اجرای طرح‌هایی همچون "طرح داوطلب"، توسعه مراکز شبانه‌روزی، تجهیز منازل مددجویان و افزایش همکاری‌های بین‌بخشی، تلاش می‌کنیم در سال جاری، خدمات بیشتری به جامعه هدف ارائه دهیم تا سطح رضایت عموم جامعه هدف را ارتقا بخشیم.
کد خبر 6452948

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/861039/افزایش-29-درصدی-مشارکت‌های-مردمی-در-خراسان-جنوبی
بستن   چاپ