پیام خراسان - سخنگوی سازمان اورژانس کشور آمار مصدومان حوادث جوی سه روز گذشته را 65 نفر اعلام کرد و گفت: 6 نفر از این مصدومین به دلیل شدت جراحات وارده جان باختهاند.

بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: سه نفر از فوتیها بر اثر وزش شدید باد و سه نفر نیز به دلیل اصابت صاعقه جان باختهاند.
یکتاپرست ادامه داد: بیشترین حوادث جوی در هفتم اردیبهشت ماه به وقوع پیوسته و عمده مصدومین و فوتیها نیز در این روز گزارش شده بودند.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه سقوط درختان و تیر برق، آسیب به تابلوهای راهنمایی و تبلیغاتی، آسیب به خودروها و ریزش نمای ساختمانها از جمله عمدهترین رخدادهای ناشی از حوادث جوی بوده است، تصریح کرد: بیشترین مصدومین در استانهای تهران (53 نفر)، خراسان جنوبی(6 نفر)، مازندران (3 نفر)، مرکزی(2 نفر) و خراسان رضوی (یک نفر) بوده است.
یکتاپرست با تاکید بر اینکه شهروندان در هنگام وقوع حوادث جوی از جمله طوفان، نکات ایمنی را رعایت و از تردد غیرضروری در خیابانها خودداری کنند، گفت: در صورت بروز هرگونه حادثه، شهروندان میتوانند با شماره 115 تماس حاصل کنند و از خدمات فوریتهای پزشکی بهرهمند شوند.
منبع: تسنیم
http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/861190/65-مصدوم-و-6-فوتی-در-حوادث-جوی-3-روز-گذشته