پیام خراسان
دختران مشهدی صدایشان را به گوش استاندار رساندند؛
از مطالبه صندلی‌های مدیریتی تا خانه خلاقیت
پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 - 15:01:29
پیام خراسان - صبح امروز، استانداری خراسان رضوی حال‌وهوای متفاوتی داشت؛ چرا که جمعی از دختران فعال، آینده‌ساز و دغدغه‌مند استان خراسان رضوی در نشستی صمیمی با بالاترین مقام اجرایی استان، دکتر غلامحسین مظفری، به گفت‌وگو نشستند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، این نشست، به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر، در سالن جلسات استانداری برگزار شد؛ جایی که امروز زنده‌تر از همیشه شاهد آرزوها، نقدها، مطالبات و ایده‌های دخترانه بود.
دختران گفتند، گفتند و گفتند
این دیدار با سخنان خانم حامد، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری، آغاز شد؛ او با انرژی از ضرورت شنیدن صدای دختران گفت. سپس نوبت به نمایندگان نسل z رسید؛ دخترانی که بی‌پرده از مشکلات گفتند و رویاهایشان را با صدای بلند مطالبه کردند.
عاطفه صالحی، نماینده دختران ورزشکار استان، گفت: ما، دختران ورزشکار خراسان رضوی، با وجود تمام سختی‌ها و کمبودها، با انگیزه تمرین می‌کنیم اما مشکلاتی چون نبود امکانات ورزشی، هزینه‌های بالای مسابقات و عدم حمایت، مانع پیشرفت ما شده است. ما تنها خواسته‌مان این است که دیده شویم و حمایت واقعی بشویم.
استاندار در پاسخ به صحبتهای عاطفه در وقتی که در انتهای برنامه در اختیارش بود، تأکید کرد: دختران ورزشکار باید به عنوان الگوهای امید دیده شوند؛ من حتماً پیشنهاد تشکیل شورای مشورتی ورزشکاران را بررسی می‌کنم و به حمایت از ورزش بانوان به‌ویژه در شهرستان‌ها توجه جدی خواهم داشت.
حنانه سادات صالحی، نماینده دختران دانشجو نیز در این نشست، اظهار داشت: نظام آموزشی ما در بحران‌ها، اولین تصمیمش آموزش مجازی است؛ انهم در شرایطی که اینهمه کشور ما دچار ضعف زیرساخت‌هاست. ما خواستار توجه واقعی به نخبگان و پیوست فرهنگی و روانشناختی در آموزش‌ها هستیم.
مظفری در سحبتهای به این صحبت هم توجه کرد و گفت: نقش نخبگان جوان و بانوان در تصمیم‌سازی‌های استان باید تقویت شود. من از ایده‌های شما برای پیوست‌های فرهنگی در حوزه دانشگاهی استقبال می‌کنیم.
زهرا روحی، نماینده جامعه توان‌یابان نیز در این برنامه فرصت را غنیمت شمرد و گفت: برای من، استقلال نه تنها یک آرزو، بلکه یک مبارزه روزمره است. من هم مثل همه دختران این سرزمین حق دارم که تحصیل کنم و بدون ترس در شهرم زندگی کنم اما هنوز بسیاری از مسیرها برای ما دختران توانیاب بسته است.
استاندار در پاسخ به صحبتهای زهرا خانم گفت: مسئله مناسب‌سازی معابر و دسترسی برای توان‌یابان را در دستور کار داریم و مطالبه به‌حق دختران توان‌یاب حتماً پیگیری می‌شود.
مینا شهرآبادی، نماینده دختران روستایی در این نشست بود. او خیلی پر شور و حرارت از عدالت گفت و خاطرنشان کرد: هنوز هم بعد از سالها دختران روستاها بخاطر دوری مسیر مدرسه تا روستا از تحصیل محروم می‌شوند. حتی خانه‌های ورزش روستاها برای آن‌ها قابل استفاده نیست. باید فرصت داده شود تا استعدادهای ورزشی‌شان را نشان دهند.
استاندار خراسان رضوی هم در بخشی از صحبتش به حرفهای مینا اشاره کرد و از اداره کل ورزش خواست که به امکانات ورزشی روستاها برای دختران توجه ویژه داشته باشد.
سیده فاطمه حسینی، فیلم‌ساز جوان مشهدی نیز در این نشست، گفت:دختران مشهدی در هنرهای مختلف نیازمند حمایت و زیرساخت هستند؛ ما خواهان خانه خلاقیت، شورای سیاست‌گذاری جوانان و آکادمی‌های تخصصی هستیم.
پیشنهادهای او مورد استقبال دکتر مظفری قرار گرفت. استاندار پاسخ داد: پیشنهاد راه‌اندازی خانه خلاقیت دختران جوان ایده خوبی است؛ در کارگروه فرهنگی استان بررسی و پیگیری می کنم. هنر دختران باید به عنوان سرمایه اجتماعی تقویت شود.
صندلی‌های ما، فردا از آنِ شماست!
بعد از صحبتهای دختران، نوبت استاندار رسید. لحظه‌ای که دکتر مظفری به سخن آمد، جمله‌ای گفت که حال جمع را خوب کرد: شماها آینده‌سازان ایرانید؛ این صندلی‌ها و پست‌ها از آنِ شماست. نسل ما کم‌کم باید کنار برود تا شما بیایید جلو!
او با صراحت تأکید کرد: هر نهادی که سد راه رشد دختران شود، توجیهی ندارد و باید اصلاح شود.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: دخترها باید دیده شوند، باید بتوانند راحت حرف بزنند، مطالبه کنند و حتی به ما مسئولان تلنگر بزنند!
معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: «مردم رأی دادند که تابوها شکسته شود؛ دختران ما شایسته این تحول هستند.»
از وعده‌ها تا اقدام در این نشست، تصمیماتی همچون تشکیل کارگروه‌های دخترانه، حمایت از ایده‌های خلاق، بررسی ایجاد خانه خلاقیت دختران و توجه ویژه به ورزش دختران روستایی و توان‌یاب مطرح و مورد استقبال مدیریت عالی استان قرار گرفت شد.
چیزی که این جلسه را با دیگر جلسات اینچنینی متمایز کرد هدف جلسه بود. هدف، آن بود که این جلسه صرفاً یک عکس یادگاری نباشد، بلکه آغاز یک مسیر جدید باشد.
و البته، جلسه به سبک نسل Z با لبخندها و عکس‌های یادگاری پایان یافت؛ استاندار بین دختران آمد، چند گفت‌وگوی خودمانی شکل گرفت و عکس‌هایی که احتمالاً همان روز در استوری‌های خیلی از حاضران منتشر می شود.
استاندار خراسان رضوی در جمع‌بندی پایانی خطاب به دختران گفت: مدیریت استان با افتخار از حضور، ایده‌ها و توانمندی‌های شما حمایت خواهد کرد.
امروز، صدای نسل جدید دختران خراسانی بی‌واسطه به گوش مسئولان استان رسید؛ صدایی پر از مطالبه، انگیزه و امید به فردایی بهتر.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/861263/از-مطالبه-صندلی‌های-مدیریتی-تا-خانه-خلاقیت
بستن   چاپ