پیام خراسان
هیچ یک از تجهیزات در بندر شهید رجایی آسیب ندیده است/ اعلام بار از فردای حادثه آغاز شد+ فیلم
پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 - 19:08:42
پیام خراسان - - سعید رسولی سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: حادثه بندر شهید رجایی در یکی از محوطه‌های کانتینری پس‌کرانه رخ داده است که خوشبختانه به هیچ یک از تجهیزات و امکانات بندر آسیبی وارد نشد .
وی ادامه داد: به دلیل رعایت ایمنی و محافظت از جان عزیزانی که مشغول فعالیت بودند برای ساعاتی فعالیت بندر محدود شد اما کمتر از 48 ساعت فعالیت از سرگیری شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رسولی بیان کرد: بخشی از شیشه های ساختمان‌ها به دلیل موج انفجار آسیب دیدند اما در حال حاضر کارکنان مستقر شده و شیشه ها و درب ها در حال تعویض هستند اما خوشبختانه هیچ کدام از سیستم ها آسیب ندیده و گمرک سازمان‌ بنادر فعالیت خود را انجام می دهند.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: طبق آمارها پهلوگیری شناورها در اسکله‌های مختلف بندر شهید رجایی صورت گرفته و کالاهای اساسی ، کانتینری و واردات و صادرات در حال انجام است این روند به صورت مستمر در حال انجام است.
او بیان کرد: اعلام بار از فردای روز حادثه شروع شد و کامیون‌ها در محوطه بندری مشغول فعالیت هستند.
دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/861338/هیچ-یک-از-تجهیزات-در-بندر-شهید-رجایی-آسیب-ندیده-است--اعلام-بار-از-فردای-حادثه-آغاز-شد--فیلم
بستن   چاپ