پیام خراسان
معاون استاندار خراسان‌شمالی: تسهیلات با هدف توسعه زنجیره‌های ارزش پرداخت شود
جمعه 12 ارديبهشت 1404 - 00:18:43
پیام خراسان - ایرنا / معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان‌شمالی با اشاره به شناسایی 13 زنجیره ارزش در استان، گفت: تسهیلات باید با هدف توسعه زنجیره‌های ارزش پرداخت شود.
محمودرضا معموری شامگاه پنجشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیر شعب بانک کشاورزی خراسان‌شمالی اظهار کرد: زنجیره ارزش استان در بخش های مختلفی همچون گوشت، گیاهان دارویی و زعفران و محصولات پتروشیمی شناسایی و تعریف شده است.
بازار
وی با اشاره به سهم 30 درصدی کشاورزی در اقتصاد خراسان‌شمالی، افزود: بسیاری از محصولات استان به صورت خام فروشی انجام می شود که اجرای زنجیره ارزش از این معضل جلوگیری خواهد کرد.
معموری ادامه داد: بانک کشاورزی نیز به عنوان‌ تنها بانک تخصصی ارایه خدمات به این بخش نقش ویژه ای در حمایت از کشاورزان و جلوگیری از خام فروشی دارد.
وی با اظهار گلایه از وضعیت کشاورزی استان، از سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی این بخش و بانک کشاورزی به عنوان تامین کننده منابع موردنیاز، نگاه ویژه به این حوزه را خواستار شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از خام فروشی و ارتقای اقتصاد استان لازم است سرمایه گذاری در این بخش تقویت شود.
در این جلسه از سید محمود سیدالحسینی قدردانی و محمدعلی حسین پور زوارم به عنوان مدیر شعب بانک کشاورزی خراسان‌شمالی معرفی شد.
خراسان شمالی 344 هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که از این سطح 300 هزار هکتار را اراضی زراعی و مابقی را باغ تشکیل می دهد.
44 درصد جمعیت یک میلیون نفری خراسان شمالی در نواحی روستایی سکونت دارند.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/861419/معاون-استاندار-خراسان‌شمالی--تسهیلات-با-هدف-توسعه-زنجیره‌های-ارزش-پرداخت-شود
بستن   چاپ