پیام خراسان
خرید آسان با کالابرگ از بازارهای میوه و تره‌بار
شنبه 13 ارديبهشت 1404 - 12:00:56
پیام خراسان - بازارهای میوه و تره‌بار شهر تهران هر روز به فراخور نیاز شهروندان، امکانات و قابلیت‌های جدیدی به خدماتشان اضافه می‌کنند. در جدیدترین اقدام، امکان خرید با کالابرگ‌های الکترونیک‌ در این بازارها فراهم شده تا دسترسی شهروندان به کالای ارزان بیش از گذشته ممکن شود. مهدی بختیاری‌زاده، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهر تهران اطلاعات بیشتری در این زمینه می‌دهد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
تهیه اقلام مصرفی از تره‌بار
با توجه به توزیع کالابرگ‌های الکترونیک‌ از سوی دولت که در اسفندماه گذشته در 2 مرحله انجام شد، دارندگان این کالابرگ‌ها می‌توانند اقلام مصرفی خود را مطابق با اعلام دستگاه‌های دولتی از میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تهیه کنند.
عرضه 11 قلم کالای اساسی
طرح کالابرگ‌های الکترونیک‌ شامل 11 قلم کالای اساسی است که با تأیید انستیتوی تغذیه ایران به‌عنوان اقلام پایه تامین امنیت غذایی انتخاب شده‌ است. این اقلام شامل گوشت منجمد گوساله، برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قندوشکر می‌شود و در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار موجود است.
خرید بی‌دغدغه با کالابرگ
طبق اعلام وزارت کشور مرحله دوم طرح توزیع کالابرگ در استان تهران از 20‌فروردین‌ماه آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.
دسترسی آسان شهروندان تهرانی به بازارهای میوه و تره‌بار محلی باعث شد که سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار با همکاری دولت امکان خرید بی‌دغدغه شهروندان را با کالابرگ‌های الکترونیک‌ فراهم کند.
چه کالاهایی در بازارهای میوه و تره‌بار با کالابرگ عرضه می‌شود؟
گوشت منجمد گوساله، برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قندوشکر
کد خبر 942637 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها شهرداری شهردارى تهران میوه و تره بار سازمان میادین میوه و تره‌بار

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/861926/خرید-آسان-با-کالابرگ-از-بازارهای-میوه-و-تره‌بار
بستن   چاپ