پیام خراسان
تعداد دانشجو معلمان خراسان جنوبی به 3400 نفر رسیده است
شنبه 13 ارديبهشت 1404 - 12:02:33
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جواد اکبری مطلق صبح شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: اتفاقاتی که در سه سال گذشته در دانشگاه فرهنگیان رخ داده است به واسطه تلاش‌های شبانه روزی شهید رئیسی بوده است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی بیان کرد: البته دولت چهاردهم نیز حامی دانشگاه فرهنگیان است و تغییری در برنامه‌ها ایجاد نشده است.
اکبری مطلق ادامه داد: تعداد دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی در طول سه سال گذشته از هزار و 300 نفر به سه هزار و 400 نفر رسیده است و تعداد اعضای هیات علمی نیز از 20 نفر به 40 نفر یعنی تقریباً به حدود دو برابر رسیده است.
وی افزود: در سال گذشته 28 نفر استخدامی رسمی در دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی داشتیم و 32 نفر نیز به جمع نیروهای شرکتی ما اضافه شدند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه انسجام و همفکری بسیار خوبی در دانشگاه فرهنگیان حاکم است، گفت: همکاری‌های بسیار خوبی نیز با اداره کل آموزش و پرورش استان داریم که این موضوع نیز مشهود است.
اکبری با اشاره به مشکل فضای فیزیکی دانشگاه فرهنگیان، اظهار کرد: طبق برنامه ریزی و هدف گذاری که انجام داده‌ایم رسیدن دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی به 5 هزار نفر است که البته با این کمبود فضا نمی‌توانیم این هدف را محقق کنیم.
وی با بیان اینکه سالانه حدود 15 میلیارد تومان هزینه اجاره می‌دهیم، افزود: سه فضا را ما در شهرستان بیرجند اجاره کرده‌ایم.
رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی گفت: مهمترین پروژه ما نیز طرح جامع دانشگاه است که اگر به نتیجه برسد نوید خوبی برای ما خواهد بود که در این زمینه نیز نوسازی و تجهیز مدارس استان به صورت جهادی عمل کرده‌اند.
اکبری با تأکید بر اینکه دانشگاه فرهنگیان در اوج اقتدار خود قرار دارد، اظهار کرد: ما امسال را سال کیفیت بخشی به امور دانشگاه قرار دادیم.
کد خبر 6454481

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/861948/تعداد-دانشجو-معلمان-خراسان-جنوبی-به-3400-نفر-رسیده-است
بستن   چاپ