پیام خراسان
مبارزه با آفت گندم در هزار هکتار از مزارع گندم خراسان شمالی
شنبه 13 ارديبهشت 1404 - 16:42:46
پیام خراسان - صدا و سیما / معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: امسال این آفت در 16 هزارو 700 هکتار مشاهده شده که تا کنون درحدود هزار هکتار از مزارع مبارزه پوره انجام شده است.
محمد رضایی گفت: مهمترین آفت غلات، سن گندم است که اگر کنترل نشود بر کاهش کیفیت و کمیت محصول تاثیر می‌گذارد.
بازار
وی افزود: در خراسان شمالی هم این آفت سالانه در مزارع گندم طغیان می‌کند که اگر در مرحله مادری مبارزه شود، برای کیفیت و کمیت گندم بهتر است.
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه با بیان اینکه بیشتر مزارع غلات استان درگیر آفت سن گندم هستند گفت: این آفت در اکثرمزارع شهرستان‌های استان مشاهده شده به طوریکه شهرستان‌های مانه، سلملقان و جاجرم در وضعیت قرمز قرار دارند.
رضایی از کشاورزان خواست هر چه سریعتر مبارزه را با مشورت کارشناسان جهاد کشاورزی را انجام دهند.
وی گفت: کسانی که زمان مبارزه با سن مادری را از دست دادند، در مبارزه با این آفت در مرحله پوره اهتمام جدی داشته باشند.
امسال 144 هزار و 100 هکتار از اراضی استان زیر کشت گندم آبی و دیم و 50 هزار هکتار نیز جو کشت شده است.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/862165/مبارزه-با-آفت-گندم-در-هزار-هکتار-از-مزارع-گندم-خراسان-شمالی
بستن   چاپ