پیام خراسان
2 طرح آموزشی در اسفراین به بهره‌برداری رسید
يکشنبه 14 ارديبهشت 1404 - 14:27:52
پیام خراسان - ایرنا / یک مدرسه چهار کلاسه خیرساز استثنایی و زمین چمن مصنوعی برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه امروز (شنبه) در مراسمی با حضور معاون پیشگیری، تشخیص و توانبخشی آموزش و پرورش استثنایی کشور در اسفراین خراسان شمالی بهره برداری شد.
مدرسه چهار کلاسه خیرساز استثنایی «ایثار2» در این مراسم با حضور مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.
بازار
این مدرسه با زیربنای 440 متر مربع فضای آموزشی، یکهزار و 200 متر مربع محوطه، دیوار کشی 225 متر و 27 متر مربع سرویس بهداشتی ساخته شده است.
برای ساخت این مدرسه 33 میلیارد ریال اعتبار از محل منابع ملی و کمک‌های خیران اختصاص یافته است.
همچنین در این مراسم، زمین چمن مصنوعی به مساحت 600 متر مربع به‌ویژه برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه افتتاح شد.
این پروژه با هزینه‌کرد هفت میلیارد ریال و توسط آموزش و پرورش استثنایی در اسفراین به بهره‌برداری رسید.
بیش از 195 هزار دانش‌آموز در بیش از 2 هزار مدرسه استان خراسان‌شمالی مشغول به تحصیل هستند و پروژه‌های مختلف آموزشی در این استان همچنان در حال توسعه و تکمیل است.
افتتاح این طرح‌ها در راستای ارتقای آموزش و پرورش استثنایی و فراهم کردن امکانات آموزشی برای همه دانش‌آموزان به‌ویژه دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، نقش مهمی در کاهش شکاف‌های آموزشی و تأمین عدالت آموزشی در استان ایفا خواهد کرد.
خراسان شمالی از 176 فضای آموزشی دو نوبته با هزار کلاس درس بهره‌مند است که در صورت تکمیل طرح‌های آموزشی، مشکلات کمبود فضاهای آموزشی استان به طور قابل توجهی کاهش خواهد یافت.
کمترین سرانه آموزشی در استان مربوط به شهرستان بجنورد است، در حالی که شهرستان‌های بام و صفی‌آباد، جاجرم و فاروج دارای بالاترین سرانه آموزشی هستند.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/862711/2-طرح-آموزشی-در-اسفراین-به-بهره‌برداری-رسید
بستن   چاپ