پیام خراسان
بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!
يکشنبه 21 ارديبهشت 1404 - 01:02:35
پیام خراسان - ورزش 3 /مهم ترین دیدار هفته سی‌ و سوم رقابت‌های بوندسلیگا 2 با پیروزی پرگل 6-1 هامبورگ برابر اولم انتهای جدولی به پایان رسید تا یکی از قدیمی ترین باشگاه‌های فوتبال آلمان بعد از هفت سال به سطح اول مسابقات بازگردد.
هامبورگ که از اوایل فصل جاری صدرنشین رقابت‌های بوندسلیگا 2 بود، در دیدار امشب ابتدا با دریافت گل زودهنگام در دقیقه هفت سورپرایز شد اما شاگردان پولزین تنها سه دقیقه بعد توسط ریس گل مساوی را به ثمر رساندند.
بازار
کونیگسدورفر در دقیقه 42 گل دوم میزبان را به ثمر رساند و دیوی سلکه در وقت‌های تلف شده نیمه نخست حساب کار را 3-1 کرد. در نیمه دوم نیز نمایش تهاجمی بازیکنان هامبورگ ادامه دار بود و با گل به خودی بازیکنان حریف و سپس گل‌زنی دوباره کونیگسدورفر حساب کار 5-1 به سود هامبورگ شد
در نهایت گل‌زنی الفالدی در دقیقه 87 حسن ختام شیرین پیروزی پرگل و قطعی شدن صعود دوباره هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال غیبت شد تا خوشحالی بار دیگر به خانه مردم عاشق فوتبال هامبورگ برگردد.
هامبورگ با کسب این پیروزی شیرین 59 امتیازی شد و با توجه به نتایج سایر بازی‌ها، حتی در صورت شکست در دیدار هفته پایانی نیز خدشه‌ای روی بازگشت دوباره آنها به بوندسلیگا نخواهد افتاد.
هامبورگ یکی از قدیمی‌ترین باشگاه‌های فوتبال آلمان به حساب می‌آید که در پایان فصل 18-2017 بعد از 54 سال حضور ثابت در بالاترین سطح مسابقات باشگاهی فوتبال آلمان به بوندسلیگا 2 سقوط کرده بود.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/867087/بازگشت-هامبورگ-به-بوندسلیگا-بعد-از-هفت-سال!
بستن   چاپ