پیام خراسان
اختصاص 203 میلیارد ریال از مالیات خراسان جنوبی برای تکمیل 4 طرح آموزشی
يکشنبه 21 ارديبهشت 1404 - 10:36:36
پیام خراسان - صدا و سیما / مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی از اختصاص 203 میلیارد ریال برای تکمیل 4 طرح در حوزه آموزش و پرورش و آموزش عالی استان از محل طرح نشان دار کردن مالیات‌ها خبر داد.
علی کریمدادی گفت: در سال جاری برابر سیاست‌های کلان و راهبردی سازمان امور مالیاتی کشور جهت مشارکت فعال و مؤثر و مستقیم فعالان اقتصادی در انتخاب مستقیم طرح‌های عمرانی و خدماتی برای هزینه کرد مالیات پرداختی، طرح نشان دار کردن مالیات در دستور کار سازمان امور مالیاتی کشور قرار گرفت.
بازار


وی افزود: طرح‌ها طبق ضوابط قانونی و در چهارچوب معینی توسط سازمان برنامه و بودجه کشور از تمامی استان‌ها انتخاب و به سازمان امور مالیاتی کشور معرفی شده اند که در خراسان جنوبی هزار و 41 میلیارد ریال توسط 5هزار و 241 مؤدی برای 26 طرح نشان دار کردن مالیات‌ها تامین اعتبار شد.
مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی با اشاره به تخصیص اعتبار درآمد‌های مالیاتی برای طرح‌های نیمه تمام در حوزه آموزش و پرورش و آموزش عالی استان گفت: در خراسان جنوبی 4 طرح برای اجرای طرح نشان دار کردن مالیات به مودیان اعلام شد که 44 درصد از اعتبار لازم برای تکمیل این طرح‌ها تامین اعتبار شده است.
کریمدادی افزود: یکی از این طرح ها، تکمیل مدرسه شش کلاسه حاجی آباد بیرجند است که برای تکمیل آن اعتباری در حدود 42 میلیارد ریال نیاز داشت که در مردادماه سال گذشته برای اولین بار 147 نفر از مودیان، مالیات خود را در قالب " alt="پیام خراسان" width="100%" />

وی تکمیل مدرسه چهارکلاسه آرین شهر را یکی دیگر از این طرح‌ها عنوان کرد و افزود: برای تکمیل این طرح اعتباری در حدود 11 میلیارد ریال مورد نیاز بود که با مشارکت 100 مودی به صورت کامل از محل مالیات تبصره ماده 100 ق. م. م به صورت 100 درصدی تامین اعتبار شد؛ همچنین تخریب و بازسازی مدرسه 12 کلاسه الزهرا شهرستان طبس نیز با اعتبار 172 میلیارد ریالی سومین طرح حوزه آموزش و پرورش است که 83 میلیارد ریال معادل 48 درصد اعتبار مورد نیاز آن تامین اعتبار شده است.
مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی گفت: طرح احداث پارک علم و فناوری خراسان جنوبی با اعتبار 241 میلیارد ریال از طرح های مرتبط با حوزه آموزش عالی استان است که مبلغ 66 میلیارد و 955 میلیون ریال معال 28 درصد اعتبار آن از محل وصول مالیات با مشارکت 224 مودی تامین شده است.
کریمدادی ابراز امیدواری کرد با این اقدام طرح های آموزشی تأمین اعتبار شده از محل درآمد‌های مالیاتی، با سرعت بیشتری تکمیل و جامعه از مزایای آن بهره‌مند شوند.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/867231/اختصاص-203-میلیارد-ریال-از-مالیات-خراسان-جنوبی-برای-تکمیل-4-طرح-آموزشی
بستن   چاپ