پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ گفته شده که دیکتاتورها غالبا راه یکدیگر را رفتهاند و از این جهت سرنوشت آنها و نیز جایگاهشان در تاریخ قابل پیشبینی است. آنها گاه از صندوق رای درآمدهاند و گاه پس از یک دوره شورش و انقلاب بر مسند قدرت نشستهاند. کمتر دیده شده که دیکتاتوری پس از تثبیت قدرت و سرکوب مخالفان، حاضر به در پیش گرفتن مسیر دموکراتیک و تقسیم قدرت شود.
هیتلر یکی از شخصیتهای دیکتاتوری است که در نمایشگاه سیوششم عکس و نامش بر جلد کتابها در غرفههای مختلف توجه هر بازدیدکننده را به خود جلب میکند، از غرفههای ناشران تاریخ از شمار کتابهایشان با موضوع هیتلر جویا شدیم که در ادامه میخوانید:
نشر پارسه راهرو 31 غرفه 3 شش عنوان با موضوع هیتلر را به نمایشگاه سی و ششم آورده است:
«دیکتاتورزادهها» تالیف جی نوردلینگر با ترجمه زینب کاظمخواه به چند دیکتاتور میپردازد اما با شرح زندگی و نبردهای هیتلر آغاز شده است. کتاب «دین هیتلر؛ باورهای تحریفشدهای که رایش سوم را به جنبش درآورد» اثر ریچارد ویکارت و ترجمه هما شهرامبخت، «خاطرات محرمانه آدولف هیتلر؛ داستانی بیهمتا از زندگی خصوصی رهبر آلمان نازی که برای نخستین بار بازگو میشود» تالیف ای.جی.موگان با ترجمه فهیمه حصارکی. این کتاب به صورت رمان نوشته شده و به نخستین سالهای زندگی آدولف هیتلر تا دوران قبل از جنگ جهانی دوم میپردازد. «نبرد من» تالیف آدولف هیتلر با ترجمه مهدی افشار، «شب ترور؛ نقشه هیتلر برای کشتن روزولت چرچیل و استالین در جریان کنفرانس تهران (1943)» تالیف هاوارد بلام با ترجمه سروش الف رضوانی، «بولشویسم؛ از موسی تا لنین» گفتوگویی میان من و آدولف هیتلر به همراه جستاری درباره «بولشویسم یهودی» از دیتریش اکارت با ترجمه مهدی تدینی.

نشر ثالث راهرو 31 غرفه 5 با چهار عنوان با موضوع هیتلر در نمایشگاه سی و ششم حضور دارد:
«ریبنتروپ» اثر مایکل بلاچ و ترجمه محمد جوادی، «آدولف هیتلر، دوران سرمستی» تالیف ایان کرشاو با ترجمه محسن عسکری جهقی، «دورمان؛ سرسفره گرگ» اثر روزلا پوستورینو با ترجمه مهسا رئیسی، «آدولف هیتلر را نجات دهید» یک رمان جاسوسی معمایی اثر ژان- فرانسوا ابوشار با ترجمه ابوالفضل الله دادی.
نشر پیله راهرو 25 غرفه 19:
«هیتلر در تاریخ» ابرهارد یاکل با ترجمه محمود مقدس و «جهانبینی آدولف هیتلر؛ از «نبرد من» تا «فرمان نرو»» لارس لودویکه با ترجمه سید امینالدین ابطحی.
انتشارات طرح نو راهرو 19 غرفه 33:
«دین هیتلر؛ عقاید منحرفی که رایش سوم را به پیش برد» اثر ریچارد وایکات، با ترجمه کاوه حسینزاده راد.
نشر میلکان راهرو 11.1 غرفه 11:
«تا به آخر؛ خاطرات پیشکار هیتلر» اثر هاینتس لینگه با ترجمه حمید هاشمی.
نشر خوب راهرو 23 غرفه 1:
«پیشوا؛ به رنگ خشم و خون» اثر سباستین هافنر با ترجمه ژیلا فرهادی و رمان «نسل دود و سکوت» اثر ایرمگارد کوین با ترجمه مرضیه وروانی فراهانی.
نشر دبیر راهرو 21 غرفه 2:
«زندگی خصوصی آدولف هیتلر؛ بر اساس گزارشی از مشاهدات منشی مخصوص وی» اثر آلبرت زولر با ترجمه محمود ابریشمچیان. «آدولف هیتلر» اثر جان تولند با ترجمه فریدون رضوانیه.
نشر گویا راهرو 11.1 غرفه 12:
«سیمای هیتلر در رسانهها؛ گفت و گوهای مطبوعاتی با پیشوای آلمان نازی» ترجمه و پژوهش نوید فرخی.

نشر سبزان راهرو 21 شماره 29:
«ابرمرد؛ ظهور دیکتاتور؛ سقوط دموکراسی» در مورد 5 دیکتاتور صدام، مائو، استالین و هیتلر در کنار یکدیگر است. این کتاب تالیف کنت.سی.دیویس با ترجمه رضا آقابابا دستجردی، «آدولف هیتلر از آغاز تا پایان» با ترجمه ام. درخشش. «تاریخچه جنگ جهانی اول» تالیف سایمون آدامز با ترجمه دکتر پرویز دلیرپور، «تاریخچه جنگ جهانی دوم» تالیف سایمون آدامز با ترجمه پرویز دلیرپور.
نشر سما راهرو 21 غرفه 10:
«آدولف هیتلر؛ کتابی که چاپ آن هفتاد سال در آلمان ممنوع بود» اثر آدولف هیتلر با ترجمه شهرام ظریف.
نشر ترنگ راهرو 25 غرفه 35:
این نشر کتاب «نبرد من» را در شش جلد جداگانه منتشر کرده است که عنوانهای این شش جلد عبارتند از: «با پیشوا تا ابد؛ خاطرات شخصی پیشخدمت هیتلر» اثر هاینس لینگه با ترجمه سحر اعتباری، «خاطرات منشی شخصی هیتلر؛ کریستا شرودر» با ترجمه پریسا ابن یامینی. «خاطرات عکاس شخصی هیتلر» تالیف هاینریش هافمن با ترجمه پریسا ابن یامینی. «خاطرات شخصی محافظ هیتلر» تالیف روخوس میش با ترجمه پریسا ابن یامینی، «واپسین روزهای هیتلر» اثر بیل اورایلی با ترجمه مهسا قنبری. «پیش مرگ؛ هیتلر» اثر وی.اس.الکساندر با ترجمه محمدامین جندقیان و یک کتاب جدا با عنوان «دو تفکر در جنگ دوم جهانی» تالیف آدولف هیتلر و ژوزف استالین با ترجمه فرهاد ستارپور.
آرمان رشد راهرو 12 غرفه 19:
«توطئه قتل هیتلر؛ بررسی کودتای 20 جولای و معرفی عوامل مرتبط با آن» با ترجمه حمید عشقی. «گشتاپو؛ پلیس مخفی هیتلر» با ترجمه همین مترجم. «هیتلر و سلاحهای سری کشتارجمعی؛ طرحی برای پیروزی در جنگ جهانی دوم» اثر مایکل فیتس جرالد با ترجمه حمید کاشانیان. «رایش سوم؛ گاهشمار جنگ جهانی دوم (1945-1941)»
سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به صورت فیزیکی از 17 تا 27 اردیبهشتماه 1404 با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود. همچنین این رویداد به صورت مجازی نیز در https://book.icfi.ir برگزار میشود.
سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ساعت 10 صبح تا 8 شب (در روزهای پنجشنبه و جمعه تا 9 شب) باز و پذیرای علاقهمندان است. این رویداد فرهنگی فرصتی استثنایی برای دسترسی به آثار متنوع، ارتباط با ناشران برجسته و مشارکت در برنامههای فرهنگی برای اهالی تاریخ است.
259
کد خبر 2063545
http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/868940/استقبال-از-هیتلر-در-نمایشگاه-سیوششم!