پیام خراسان
رئیس جمهور برزیل: مشکل برزیل سرمربی نیست، بازیکن است!
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 09:14:47
پیام خراسان - ورزش 3 /لوئیز ایگناسیو لولا، رئیس جمهور برزیل، معتقد است تیم ملی این کشور اکنون با مشکل کمبود بازیکن باکیفیت و خلاق مواجه است.
 یک روز پس از قطعی شدن سرمربیگری کارلو آنچلوتی در تیم ملی برزیل که با واکنش‌های جالب توجهی همراه بوده است، لوئیز ایناسیو لولا، رئیس جمهور برزیل، با اظهارات عجیب و غریب خود، بازیکنان را عامل اصلی ناکامی سال‌های اخیر سلسائو توصیف کرد.
رئیس جمهور برزیل در جریان مجمع سالانه چین گفت: "مشکل برزیل این است که کلاس بازیکنان مانند گذشته نیست. اگر آن‌ها را با نسل‌های گذشته مقایسه کنید متوجه می‌شوید که این نسل شکننده‌تر است. فقط خط حمله ما را در سال‌های 2002 و 2006 به یاد بیاورید تا ببینید چقدر از این وضعیت دور هستیم.
این اظهارات رئیس جمهور کشور آمریکای جنوبی خطاب به رسانه‌های برزیلی حاضر در این رویداد بود. لولا که در گذشته مخالف انتخاب یک مربی خارجی برای هدایت سلسائو بود، این بار از موضع خود عقب‌نشینی کرد و اعلام کرد که دیگر از این تفکر پیروی نمی‌کند، همانطور که خبرگزاری ANSA نیز به آن اشاره کرد.
بیانیه رسمی فدراسیون فوتبال برزیل در خصوص توافق با آنچلوتی نیز بدین شرح بود: "بزرگترین تیم ملی تاریخ فوتبال اکنون توسط موفق‌ترین مربی جهان هدایت خواهد شد. کارلو آنچلوتی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی برزیل معرفی شد. او تا جام جهانی 2026 برزیل را رهبری خواهد کرد و در دو بازی پلی‌آف آینده مقابل اکوادور و پاراگوئه در ماه آینده، تیم ملی را مربیگری خواهد کرد."

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/869308/رئیس-جمهور-برزیل--مشکل-برزیل-سرمربی-نیست،-بازیکن-است!
بستن   چاپ