پیام خراسان
فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری: به دنبال ایجاد مرجعیت علمی در حوزه علوم هوایی هستیم
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 12:03:16
پیام خراسان - به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ دوم خلبان «محمدرضا مروی‌نام» فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری، در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به فعالیت‌های این دانشگاه در زمینه نشر کتاب‌های تخصصی، اظهار داشت: در سال گذشته، دانشگاه هوایی شهید ستاری موفق به انتشار بیش از 600 عنوان کتاب شده است.
با این حال، به دلیل مسائل محرمانه و نظامی، تنها 300 عنوان از این کتاب‌ها را در نمایشگاه امسال به نمایش گذاشتیم.
امیر مروی‌نام ادامه داد: این دانشگاه بیشتر بر روی مجموعه‌های تخصصی در زمینه علوم هوایی و رشته‌های مورد نیاز نیروی هوایی تمرکز دارد. هدف ما تولید و نشر کتاب‌هایی است که به‌عنوان مرجع در موضوعات علوم هوایی و هوانوردی شناخته شوند و بتوانند پاسخگوی مسائل روز صنعت هوانوردی باشند.
فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری عنوان کرد: در این دانشگاه پرچم تمدن‌سازی قدرت هوا و فضا را برافراشته‌ایم و به حق انتشارات دانشگاه در تحقق این تفکر نقش بسیار سازنده‌ای داشته است. ما به دنبال ایجاد مرجعیت علمی در حوزه علوم هوایی هستیم تا بتوانیم نیاز‌های علمی و آموزشی کشور را در این زمینه برآورده کنیم.
انتهای پیام/ 281
مطالب مرتبط اهمیت نقش پژوهش در مسائل دفاعی تشکیل رصدخانه دانش و تکنولوژی

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/869398/فرمانده-دانشگاه-هوایی-شهید-ستاری--به-دنبال-ایجاد-مرجعیت-علمی-در-حوزه-علوم-هوایی-هستیم
بستن   چاپ