پیام خراسان
فروش موفق نیازمند تماس بیش از 5 بار با مشتری
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 13:19:00
پیام خراسان - x تبلیغات

پیام خراسان

سهند هاشمی، معاونت عملیات مجموعه دیدار، در مراسم رونمایی از اپلیکیشن موبایل این مجموعه در خصوص اهداف و رویکرد دیدار صحبت کرد.
به گزارش کاماپرس سهند هاشمی در این مراسم گفت: دیدار پس از بررسی‌های آمار فروش مجموعه‌ها و ارتباط مستقیم این موضوع با پایداری مشتری، پتانسیل خود را برای کمک به مجموعه‌ و کارخانه‌های مختلف و رو‌به‌رشد متمرکز کرد.
در ابتدا دیدار به این تصمیم جمعی رسید که برای داشتن 5 تماس موفق با مشتری، نیاز به سیستم‌سازی ساده‌ای است که توسط آن ارتباط با مشتری بصورت مرحله به مرحله و کامل رصد شود. بدین ترتیب کارخانه‌ فروش آنلاین دیدار شکل گرفت تا با هدف رشد تدریجی، منجر به افزایش فروش و رضایتمندی مشتریان مجموعه‌های بزرگ در حال همکاری با دیدار گردد.
در دسترس بودن همیشگی اپلیکیشن موبایل دیدار، حتی زمان قطعی‌های مکرر برق هاشمی در ادامه گفت: باید در نظر داشت که رشد تدریجی فروش و بالا رفتن تنها 10 درصد فروش ماهیانه، باعث رشد 300 درصدی سالیانه خواهد بود. به همین دلیل است که دیدار به دنبال زیرساخت‌ها و فیچرهای بیشتر برای این کارخانه فروش و اپلیکیشن (CRM) خود است.
x تبلیغات

پیام خراسان

انتهای پیام
مرتبط با :

پیام خراسان


http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/869511/فروش-موفق-نیازمند-تماس-بیش-از-5-بار-با-مشتری
بستن   چاپ