پیام خراسان
سرلشکر سلامی: در مقابل زیاده خواهی‌های دشمن ایستادگی می‌کنیم
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 20:43:29
پیام خراسان - - سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر امروز -چهارشنبه 24 اردیبهشت- در کنگره بزرگداشت 3100 شهید امدادگر که در استادیوم 12 هزار نفری آزادی برگزار شد، گفت: ما امروز از مقام والای شهیدانی یاد می‌کنیم که استقلال، کرامت عزت و عظمت ایران بزرگ مدیون فداکاری و حماسه‌سازی‌های بی‌نظیر و شاید تکرار ناپذیر آن عزیزان است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: شما امتداد آن نسل فداکاری هستید که در دوران سخت دفاع مقدس در آن حوادث بسیار سهمگین و مخاطرات بزرگ در میان آتش‌ها در قلب میادین مین، جوانان این سرزمین را امداد می‌رساندند و آنها را نجات می‌دادند.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: ما شما را در فاو مشاهده کردیم آن هنگام که در پاتک‌های سخت ارتش بعث، آن نسل خروشان و سرشار از عاطفه، احساس، ایمان و باور عمیق با روح جوانمردی و غیرت ابوالفضلی به کمک برادرانی می‌شتافت که مجروح شده بودند و یا به شهادت رسیده بودند.
وی ادامه داد: شما را در پاتک‌های عملیات رمضان مشاهده کردیم که وقتی جوانان برومند ما در فاصله میان خطوط مقدم ما و دشمن می‌رفتند تا در نقطه‌ای نزدیک‌تر تانک‌ها را هدف قرار بدهند و خودشان هدف قرار می‌گرفتند جوانانی همانند شما بودند که با برانکارد‌ها به سرعت در میان امواج آتش‌ها به یاری آنها می‌شتافتند و برای آوردن پیکر خونین جوانانمان گاه خودشان به شهادت می‌رسیدند.
سرلشکر سلامی تصریح کرد: این زیباترین جلوه روح بلند انسان مؤمن است و این قوی‌ترین تجلی روح ایثار در میان جوانانی است که می‌توانند جان خود را برای نجات جان دیگری به خطر بیندازند. این اوج احساس عمیق انسان، نشانه واضحی از‌ایمان است و ریشه در یک اعتقاد بلند، آسمانی، قرآنی و عاشورایی دارد.
وی افزود: باور کنید حرکت عادی، بدون دشمن در میان سیم‌خاردار‌ها و میادین مین ناممکن بود آن هم در شب، زیر آتش‌باران گلوله‌ها درون میدان مین که بچه‌های این سرزمین یک‌به‌یک برای آزادی سرزمین، استقلال خود و عظمت این ملت الی‌الابد بر زمین می‌افتادند و جوانان دیگری به یاری آنها می‌شتافتند.
فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: این حوادث در ذهن به ندرت قابل تصور است شگفت‌انگیز است و فراتر از دامنه باور و تصور ما است، اما، ماجرای امداد به اینجا ختم نمی‌شد.
وی گفت: در جنگ بیش از 1950 پست امداد در اولین فاصله به خطوط مقدم وجود داشت که هر کس مجروح می‌شد اول در آنجا کمک‌های اولیه را دریافت می‌کرد و سپس، زنجیره انتقال او را به بیش از 670 اورژانس عملیاتی منتقل می‌کرد و بعد به 59 بیمارستان صحرایی که هزاران پزشک شرافتمند و پرستار داوطلب و فداکار و هزاران امدادگر این زنجیره حیات، نجات و احیای جان انسان‌ها را تکمیل می‌کرد.
سرلشکر سلامی تاکید کرد: در آن روزها، شرافت، بزرگی و ایثار می‌جوشید و موج می‌زد و حتی پزشکان و پرستارانی که در بیمارستان‌های شهری ما مجروحین را نجات می‌دادند، همه نشانگر آن است که ملت ایران در شرایط سخت با قلب‌هایشان به یکدیگر پیوند خورده‌اند، هیچ مشکلی نیست که در این کشور حل نشود، همه سختی‌ها به آسانی تبدیل می‌شود و مردم خیلی سریع به یاری یکدیگر می‌شتابند، مرز‌ها برداشته می‌شود، همه خویشاوند می‌شوند، برادری‌ها گسترش می‌یابد و زمین عرصه زیباترین ظهور احساس و عاطفه انسان می‌شود.
وی ادامه داد: این کار جوانان امدادگر ما بود، اما این خط سیر زیبا و نورانی فداکاری خاتمه نیافت، ما شما را هر کجا که حادثه پیش آمد، مشاهده کردیم؛ در سیل، آق قلا، گمیشان، پلدختر و خوزستان و در زلزله کرمانشاه و آذربایجان، در برف، سرما و حوادثی مانند بندر شهید رجایی حتی در خارج از کشور این جوانان رشید، مؤمن و انقلابی برای نجات جان هم‌وطنان و هم‌دینان حتی غیر هم دینان و غیر هم‌وطنان خویش سر از پا نمی‌شناسند و همه جا آفرینشگر افتخارات ما هستند.
فرمانده کل سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: ما امروز میهمان شهیدانمان هستیم آنها در این فضای معنوی حضور دارند و شاهد و ناظر هستند. اگر امروز کشور به استقلال سیاسی رسیده است و می‌توان گفت جزء معدود کشور‌های هستیم که تابع اراده سیاسی قدرت‌های بزرگ نیستیم به برکت همین شهادت‌ها است.
وی افزود: اگر امروز در مسیر استقلال اقتصادی خود قدم برمی‌داریم و فشار‌ها و تحریم‌های ظالمانه نتوانسته است ملت ایران را به تسلیم بکشاند بلکه برای او فرصت‌های بی‌شماری برای مستقل شدن از حیث اقتصادی ساخته است همه میراث جاویدان شهیدانی است که شما امروز برای تجلیل از مقام شامخ 3100 تن از آنها گرد هم آمده‌اید.
وی ادامه داد: شهیدان ما جان خود را تقدیم کردند، آرزو‌هایشان را به پای این ملت قربانی کردند، خانواده‌های خود را تنها گذاشتند و به همه آرمان‌ها و آمال‌های دنیوی خود نه گفتند و رضایت الهی را معیار زندگی جاوید خود قرار دادند.
فرمانده کل سپاه پاسداران عنوان کرد: طبیعی است وقتی سرزمین اینگونه مردان و زنانی را دارد که در لحظه‌های سخت از خانه خارج می‌شوند، روح هجرت دارند تا به میدان جهاد برسند چنین ملتی هرگز شکست نمی‌خورد. ملتی که ذلت ناپذیر، شکست ناپذیر، نفوذ ناپذیر و تحقیر ناپذیر است هرگز شکست نمی‌خورد.
وی افزود: چنین ملتی در میدان دیپلماسی هم بیرق اقتدار و استقلال را برافراشته می‌کند و در عرصه جهاد فرهنگی هم از القائات شیطانی دشمن تأثیر نمی‌پذیرد حتی عبارات رئیس جمهور آمریکا هم که می‌خواهد ملت ایران را از انقلاب و نظام خود ناامید کند در روح او هیچ اثری ندارد.
سرلشکر سلامی اظهار کرد: بنا به تعبیر امام راحل عظیم الشأن ملتی که شهادت دارد، اسارت ندارد. ملتی که پشت سر مولای خود حرکت می‌کند و بیرق مقاومت را برافراشته می‌کند و به گفته‌های ولی خود با جان و دل عمل می‌کند، هرگز شکست نمی‌خورد.
وی ادامه داد: ما صاحب یک دین، تاریخ و حوادثی هستیم که با تکیه بر آنها می‌مانیم، ما اصحاب عاشورا، بدر، خیبر و حنین هستیم و در جنگ احزاب بر دشمن غلبه می‌کنیم. ما آموخته‌ایم که نباید عقب نشینی کنیم و باید استوار و مصمم در مقابل زیاده خواهی‌های ناعادلانه دشمن در همه میدان‌ها ایستادگی کنیم.
فرمانده کل سپاه پاسداران در پایان خاطرنشان کرد: ما آموخته‌ایم که قوی شدن ما در‌ایستادگی ما است.
منبع: سپاه نیوز

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/869880/سرلشکر-سلامی--در-مقابل-زیاده-خواهی‌های-دشمن-ایستادگی-می‌کنیم
بستن   چاپ