پیام خراسان
استاندار خراسان رضوی:
حمایت دولت از ایده‌های جوانان باید عملیاتی شود
پنجشنبه 25 ارديبهشت 1404 - 13:45:37
پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی بر لزوم حمایت عملی دولت از ایده‌های نوآورانه و جوانان کارآفرین تأکید کرد و گفت: این حمایت باید به گونه‌ای باشد که در عمل به رشد و شکوفایی جوانان منجر شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی در جمع خبرنگاران در حاشیه سیزدهمین بوت کمپ بین‌المللی سرمایه‌گذاری SEBD، فرصت‌های موجود در کشور را بسیار ارزشمند دانست و بر ضرورت استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها تأکید کرد.
وی با اشاره به نیاز به پشتیبانی دولت از ایده‌های جوانان و کارآفرینان افزود: ما در کشور جوانان با ذکاوت، ایده‌های نو و ظرفیت‌های بالایی داریم که می‌توانند در عرصه‌های مختلف به شکوفایی برسند.
استاندار خراسان رضوی همچنین بیان کرد: دولت باید به‌عنوان تسهیل‌گر، بسترهای لازم را فراهم کرده و از این ایده‌ها حمایت کند.
مظفری تأکید کرد: برگزاری برنامه‌هایی مانند بوت کمپ‌ها باید از حالت صرفا سمینار و کنفرانس خارج شده و به یک برنامه عملیاتی با خروجی ملموس تبدیل شود.
وی افزود: جوانان باید ایده‌های خود را به سرمایه‌گذاران معرفی کنند، هرچند که این مسیر ممکن است ریسک‌هایی داشته باشد، اما بسیاری از این ایده‌ها قابلیت تبدیل به پروژه‌های موفق را دارند.
وی همچنین اشاره کرد: در سایر کشورها از سال‌ها قبل این مدل‌های حمایتی در حال اجرا هستند و گفت: ما دیر شروع کردیم اما خوب شروع کردیم و اکنون باید گذشته را جبران کنیم و در کنار افزایش کمیت، کیفیت این فعالیت‌ها را نیز ارتقا دهیم.
در پایان، استاندار خراسان رضوی از اهمیت پشتیبانی دولت در زمینه‌های مختلف و فراهم کردن زیرساخت‌ها برای برگزاری چنین ایونت‌هایی سخن گفت و تأکید کرد: دولت باید در این مسیر، همواره همراه و پشتیبان این طرح‌ها باشد.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/870263/حمایت-دولت-از-ایده‌های-جوانان-باید-عملیاتی-شود
بستن   چاپ