پیام خراسان
تاکید بر ارائه برنامه جذب اعتبارات تملکی توسط مدیران دستگاه های اجرایی
پنجشنبه 1 خرداد 1404 - 14:21:14
پیام خراسان - مهر / مدیرکل امور اقتصادی خراسان جنوبی گفت: در جلسه بررسی وضعیت جذب اعتبارات دستگاه های اجرایی استان بر ارائه برنامه زمان‌بندی جذب تا هفته آینده و تأمین نیروی انسانی متخصص تاکید شد.
جلسه بررسی وضعیت جذب اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سال 1403 استان خراسان جنوبی صبح پنج شنبه به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و با حضور ذی‌حسابان، مدیران مالی و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در محل دفتر معاونت عمرانی برگزار شد.
بازار
مرتضی ذاکریان، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در این نشست با تأکید بر اهمیت تسریع در روند جذب اعتبارات اظهار داشت: تمام دستگاه‌های اجرایی استان موظفند برنامه زمان‌بندی جذب اعتبارات خود را حداکثر تا روز شنبه به دفتر فنی استانداری تحویل دهند تا اقدامات بعدی در خصوص نظارت و پیگیری صورت گیرد.
وی افزود: در این جلسه، اغلب دستگاه‌های اجرایی با حضور مدیران یا معاونان خود شرکت کرده بودند و ذی‌حسابان نیز در تمامی جلسات حضور فعال داشتند.
وی گفت: خوشبختانه طبق گزارش‌ها، بیشتر دستگاه‌ها اعلام کردند که مشکلی در روند جذب اعتبارات نداشته و بر اساس برنامه ارائه‌شده، فرآیند جذب را ادامه خواهند داد.
ذاکریان با اشاره به تأکید معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی، مهندس فرهادی، گفت: جذب اعتبارات باید در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود و دستگاه‌ها نیز از پیگیری برای دریافت اعتبارات بیشتر در راستای توسعه استان غافل نشوند.
وی با اشاره به مصوبه دیگر این نشست بیان کرد: برای ارتقای کیفیت جذب اعتبارات، جابجایی نیروهای حوزه مالی و تأمین نیروی انسانی متخصص باید با هماهنگی کامل میان ذی‌حساب و مدیر مالی دستگاه اجرایی صورت گیرد تا ضمن حفظ تخصص، روند جذب اعتبارات دچار اختلال نشود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در پایان خواستار اهتمام بیشتر مدیران دستگاه‌ها در تأمین نیروی انسانی کارآمد و متخصص برای حوزه مالی شد و از همه دستگاه‌ها خواست تا همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.
در این جلسه مباحث متعددی در حوزه جذب اعتبارات، تأمین نیروی انسانی و رفع موانع اجرایی مورد بررسی قرار گرفت.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/874594/تاکید-بر-ارائه-برنامه-جذب-اعتبارات-تملکی-توسط-مدیران-دستگاه-های-اجرایی
بستن   چاپ