پیام خراسان
جلسه مهم ایجنت رشفورد و دکو در بارسلونا
چهارشنبه 7 خرداد 1404 - 21:35:10
پیام خراسان - ورزش 3 /بارسلونا قصد دارد در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی یک وینگر جدید به خدمت بگیرد. آن‌ها به‌ویژه برای تقویت جناح چپ خط حمله برنامه دارند. هفته گذشته، مارکا گزارش داد که چهار نام قابل توجه در فهرست بارسا قرار دارند: الکساندر ایساک، لوئیس دیاز، رافائل لیائو و مارکوس رشفورد.
طبق گزارش روزنامه اسپورت، دکو، مدیر ورزشی بارسلونا، صبح امروز با ایجنت مارکوس رشفورد، وینگر منچستریونایتد، در هتلی در بارسلونا دیداری غیررسمی داشت.

پیام خراسان

این اولین بار نیست که بارسلونا به رشفورد علاقه نشان می‌دهد. در ژانویه 2025، این باشگاه کاتالانی قصد داشت این بازیکن را به‌صورت قرضی جذب کند، اما معامله به سرانجام نرسید. رشفورد در نهایت به استون ویلا پیوست و در منچستریونایتد تحت هدایت روبن آموریم نماند.
بر اساس گزارش اسپورت، در دیدار امروز، بارسلونا توانست مستقیماً از نیت فعلی منچستریونایتد، باشگاهی که طرف قرارداد رشفورد است، مطلع شود؛ اینکه آیا این باشگاه انگلیسی به دنبال انتقال قرضی است یا قرضی با گزینه خرید.
دکو در این روزهای ابتدایی پس از پایان فصل، فعالیت خود را با سرعت بیشتری دنبال می‌کند. او دوشنبه و سه‌شنبه تمدید قرارداد لامین یامال را نهایی کرد و صبح چهارشنبه بلافاصله مذاکرات برای جذب یک وینگر را آغاز کرد.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/875710/جلسه-مهم-ایجنت-رشفورد-و-دکو-در-بارسلونا
بستن   چاپ