پیام خراسان
استاندار خراسان شمالی؛
صنایع در صورت عدم همکاری بانک‌ها موضوع را به شورای هماهنگی استان گزارش دهند
يکشنبه 18 خرداد 1404 - 11:56:38
پیام خراسان - نشست تخصصی مدیران زیرمجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت و بخش خصوصی با حضور بهمن نوری استاندار خراسان شمالی و رضا انصاری معاون وزیر صمت و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان شمالی بهمن نوری استاندار خراسان شمالی عصر هفدهم خردادماه، در نشست تخصصی حوزه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برگزاری جلسات شورای هماهنگی بانک‌های استان به‌منظور بررسی مشکلات مربوط به تسهیلات بانکی، تأکید کرد در صورتی که صنایع و معادن با مشکلی در این حوزه مواجه هستند یا بانک‌ها همکاری لازم را ندارند، موضوع را اعلام کنند تا از طریق شورا و با هماهنگی استانداری، پیگیری و اقدام شود.
وی همچنین بر تخصیص هدفمند تسهیلات سفر به واحدهای توسعه‌محور تأکید کرد و گفت این تسهیلات باید به بخش‌هایی اختصاص یابد که نقش مؤثری در رشد اقتصادی استان دارند.
استاندار در پایان با مثبت ارزیابی کردن برگزاری این نشست تخصصی، از پیگیری موارد مطرح‌شده در سطح وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این اقدامات منجر به نتایج مؤثر و گام‌های عملی در مسیر توسعه استان شود.
رضا انصاری معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کشور نیز در این نشست با اشاره به وضعیت شهرک‌های صنعتی استان، اعلام کرد: از مجموع زمین‌های تخصیص‌ یافته، تاکنون 1245 قرارداد با کارآفرینان، صنعتگران و سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی استان منعقد شده که از این تعداد، 398 واحد به بهره‌برداری رسیده و شمار طرح‌های در حال ساخت نیز قابل توجه است.
وی خواستار ارائه برنامه عملیاتی ظرف 10 روز آینده در خصوص وضعیت شهرک‌ها و نواحی صنعتی شد تا تصمیم‌گیری دقیق و مبتنی بر اطلاعات اجرایی صورت گیرد.
سید محمد پاکمهر، نماینده مردم شش شهرستان استان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به نیاز استان به نواحی صنعتی جدید در برخی مناطق و با اشاره به کمبود زمین در برخی شهرک‌های صنعتی، بر لزوم مکان‌یابی مناسب و توسعه فازهای جدید تأکید کرد و افزود: کمبود زمین یکی از مشکلات جدی سرمایه‌گذاران در این مناطق است که باید هرچه سریع‌تر مرتفع شود.
محمودرضا معموری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی نیز در این نشست با بیان اینکه در بیشتر شهرک‌های صنعتی استان، واحدهای غیرفعال شناسایی و مشخص شده‌اند و لازم است این واحدها تعیین تکلیف شوند، تأکید کرد: باید به سمت پویایی و فعال‌سازی نواحی صنعتی حرکت کنیم، چرا که این نواحی در زمینه زیرساخت نیز با مشکلاتی مواجه هستند.
معاون اقتصادی استاندار همچنین با اشاره به نبود شهرک صنعتی در برخی شهرستان‌ها، خواستار صدور مجوزهای لازم و پیگیری برای راه‌اندازی این شهرک‌ها شد. مهدی کرامتی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی در ابتدای جلسه با تأکید بر لزوم تسریع در روند اجرایی امور، از معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت درخواست کرد تا در صورت امکان، بخشی از اختیارات مرتبط با معادن به استان تفویض شود تا فرآیندها با سرعت و اثربخشی بیشتری پیگیری و اجرا شوند.
از جمله موضوعات مطرح‌شده در این جلسه می‌توان به مشکلات فعالیت معادن، نیازهای شرکت‌ها و نواحی صنعتی، احداث شهرک‌های صنفی، اشتغال‌زایی در بخش صنعت و معدن، و چالش‌های مربوط به دریافت تسهیلات بانکی اشاره کرد. همچنین خام‌فروشی مواد معدنی و نبود زنجیره‌های کامل فرآوری در بخش معدن به‌عنوان یکی از مسائل اساسی مطرح شد.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/878145/صنایع-در-صورت-عدم-همکاری-بانک‌ها-موضوع-را-به-شورای-هماهنگی-استان-گزارش-دهند
بستن   چاپ