پیام خراسان
استاندار خراسان رضوی پیشنهاد داد؛
راه‌اندازی نهضت ارتقای کیفی آموزش در خراسان رضوی
سه شنبه 20 خرداد 1404 - 12:33:09
پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی گفت: اگر بتوانیم ساختاری مناسب در قالب یک تشکل مردم‌نهاد برای ارتقای کیفیت آموزش در مدارس استان ایجاد کنیم، می‌توانیم هم‌زمان با نهضت مدرسه‌سازی، نهضت ارتقای کیفی آموزش را نیز راه‌اندازی کنیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری در حاشیه همایش «نهضت توسعه فضاهای آموزش و پرورش خراسان رضوی» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نهضت مدرسه‌سازی در راستای هدفی است که رئیس‌جمهور برای تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور در سال 1404 تعیین کرده؛ مبنی بر اینکه تلاش شود فضاهای آموزشی مورد نیاز برای آموزش و پرورش با اولویت ساخت مدارس استاندارد به جای مدارس سنگی، کانکسی و سایر مدارس کم‌برخوردار، در کشور تأمین شود.
وی افزود: اگر بتوانیم ساختاری مناسب در قالب یک تشکل مردم‌نهاد در آموزش و پرورش استان برای ارتقای کیفیت آموزش شکل دهیم، افراد زیادی وجود دارند که مایلند به مدارس سابق خود کمک فکری کنند. چنین تشکلی می‌تواند هم‌زمان با نهضت مدرسه‌سازی، نهضت ارتقای کیفی آموزش را نیز در خراسان رضوی راه‌اندازی کند.
وی افزود: در خراسان رضوی با توجه به وسعت استان و سهم حدود 8 درصدی از جمعیت کشور، نهضت مدرسه‌سازی از اولویت‌های جدی و اصلی استان است. هدف ما فراهم کردن زمینه آموزش مناسب برای فرزندان این سرزمین است. از همه دست‌اندرکاران و فعالان این حوزه در استان که تلاش‌های خوبی را آغاز کرده‌اند، تشکر می‌کنم. به نظر من الگوهای نسبتاً مناسبی در استان تعریف شده که بخشی از آن‌ها خوشبختانه در سطح ملی نیز مورد توجه قرار گرفته و در حال گسترش است.
استانداری خراسان رضوی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به استان تصریح کرد: رئیس‌جمهور در سفر اخیر خود تأکید کرد که الگوها و پویش‌هایی که در خراسان شکل گرفته، به‌عنوان یک راهبرد قابل تعمیم در سطح کشور معرفی شود و مستندات آن نیز ارسال شده است.
مظفری بیان کرد: مقرر شد هم‌زمان با ساخت فضاهای فیزیکی که اولویت و ضرورت جدی دارد، موضوع کیفیت‌بخشی به آموزش نیز به‌طور جدی پیگیری شود. امیدواریم در سال جاری بتوانیم 725 مدرسه‌ای را که کسری آموزش و پرورش ماست و شامل حدود 70 مدرسه سنگی و کانکسی می‌شود، تکمیل کنیم و به حد استاندارد برسانیم. بخشی از این مدارس نیز نیازمند نوسازی هستند که باید تا پایان 1404 یا نهایتاً ظرف دو سال آینده به نتیجه برسند.
وی ادامه داد: در کنار ساخت مدارس جدید، لازم است برای مدارس موجود نیز برنامه‌ریزی جدی انجام دهیم. پیشنهاد ما این است که همان هیئت امنایی که برای ساخت مدارس تشکیل شده‌اند، با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های استان، دانشگاه فرهنگیان، دانشجویان رشته‌های مرتبط، معلمان بازنشسته دلسوز و حتی فارغ‌التحصیلان هر مدرسه، به‌عنوان هیئت امنای کیفیت آموزش تشکیل شوند. نقش این هیئت‌های امنا در مدارس موجود، تمرکز بر ساخت و ساز نیست بلکه ارتقای کیفیت آموزشی خواهد بود.
استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: هدف ما تأمین فضاهای استاندارد آموزشی در بلندمدت و فراهم‌سازی شرایط مناسب برای تحصیل دانش‌آموزان در کوتاه‌مدت است، به‌ویژه برای مدارسی که اولویت بیشتری دارند. امیدواریم تا مهر امسال این مدارس از فضای مناسبی برای آموزش برخوردار باشند؛ چراکه فضای مناسب اولین قدم برای کیفیت آموزش است.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/878476/راه‌اندازی-نهضت-ارتقای-کیفی-آموزش-در-خراسان-رضوی
بستن   چاپ