پیام خراسان
خانه علم و فناوری محیط‌زیست در بجنورد راه‌اندازی می‌شود
پنجشنبه 22 خرداد 1404 - 10:46:55
پیام خراسان - تسنیم / مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی، با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها در حل مسائل زیست‌محیطی استان، از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خانه علم و فناوری محیط زیست با همکاری دانشگاه بجنورد خبر داد
رضا شکاریان، مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی در نشست مشترک با رئیس دانشگاه بجنورد با هدف بررسی راهکارهای توسعه همکاری‌های علمی و فناوری و ایجاد خانه علم و فناوری در استان اظهار داشت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها در حل مسائل زیست‌محیطی استان ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و شکل‌گیری خانه علم و فناوری می‌تواند نقش پل ارتباطی مؤثر میان دستگاه‌های اجرایی و مراکز علمی را ایفا کند.
شکاریان خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی خانه علم و فناوری بستر مناسبی برای هم‌افزایی پژوهشگران، دانشجویان، نخبگان و دستگاه‌های اجرایی فراهم می‌شود تا ضمن ارتقا سطح آگاهی‌های زیست‌محیطی، راه‌حل‌های فناورانه برای چالش‌های استان ارائه گردد.
وی با اشاره به تجارب موفق استان‌های دیگر و اهمیت اتصال پژوهش به اجرا افزود: عمده مشکلات زیست‌محیطی استان ناشی از فاصله میان ساختارهای پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی است و انتظار می‌رود این مرکز، حلقه واسط تخصصی بین دانشگاه، محیط زیست، دستگاه‌ها و سمن‌ها باشد.
شکاریان بیان کرد: با مشارکت همه بازیگران علمی استان خصوصاً دانشگاه بجنورد می‌توان پژوهش‌های کاربردی و پروژه‌های نوآورانه را تقویت و بسیاری از معضلات زیست‌محیطی را به صورت علمی و تخصصی رفع کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی در پایان اظهار داشت: امیدواریم با افتتاح خانه علم و فناوری در دانشگاه بجنورد و حمایت نهادهای متولی، شاهد جهش در شاخص‌های زیست‌محیطی استان و الگوسازی برای سایر استان‌ها باشیم.
گفتنی است در این نشست، آخرین وضعیت شاخص‌های زیست‌محیطی، فرصت‌های فناورانه و تجارب پیوند صنعت و دانشگاه در سایر استان‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/878797/خانه-علم-و-فناوری-محیط‌زیست-در-بجنورد-راه‌اندازی-می‌شود
بستن   چاپ