پیام خراسان
بازدیداستاندار از روند تشخیص مرگ مغزی و اهدای عضو در بیمارستان منتصریه مشهد
شنبه 24 خرداد 1404 - 09:35:04
پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی با حضور در بیمارستان منتصریه مشهد، از روند تشخیص مرگ مغزی و فرآیند اهدای عضو بیماران مرگ مغزی بازدید و در جریان جزئیات سازوکارهای اجرایی و هماهنگی‌های مربوط قرار گرفت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری در این بازدید بر بالین بیماری که با رضایت خانواده‌اش اعضای بدنش به بیماران نیازمند اهدا خواهد شد، حاضر شد و با پزشکان و مسئولان تیم پیوند گفت‌وگو کرد.
بیمارستان منتصریه مشهد یا بیمارستان پیوند اعضا منتصریه مشهد یکی از اولین بیمارستان‌های مشهد است که در سال 1297 ه. خ توسط احترام‌السلطنه ساخته شد. این بیمارستان به‌صورت تخصصی در حوزه اهداء عضو و پیوند عضو فعالیت دارد.
محمدحسن میرزا منتصرالملک املاک خود را به‌نام دخترش رابعه خانم قهرمانی ملقب به احترام‌السلطنه می‌کند و از او می‌خواهد با فروش آن املاک بیمارستانی احداث کند. احترام‌السلطنه در سال 1297 خورشیدی در خیابان جنت، زمینی به مساحت 3600 متر خریداری و بیمارستانی در آن احداث کرد و نام منتصریه را به‌یاد پدرش بر آن نهاد.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/878999/بازدیداستاندار-از-روند-تشخیص-مرگ-مغزی-و-اهدای-عضو-در-بیمارستان-منتصریه-مشهد
بستن   چاپ