پیام خراسان
استاندار خراسان جنوبی:
هیچ گونه کمبودی در زمینه کالاهای اساسی در خراسان جنوبی نداریم
شنبه 31 خرداد 1404 - 09:25:44
پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی متذکر شد: هیچ گونه کمبودی در زمینه کالاهای اساسی در خراسان جنوبی نداریم.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ سید محمدرضا هاشمی عصر جمعه در کمیسیون تنظیم بازار استان، ضمن قدردانی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی جمعه خشم و نصر، خاطر نشان کرد: وظیفه اساسی دولت، تأمین، توزیع، عرضه و نظارت بر کالاهای اساسی و موردنیاز مردم است.
وی تصریح کرد: تأمین اقلام اساسی و موردنیاز مردم با اداره کل صمت، نهاده‌های دامی با سازمان جهاد کشاورزی و آرد نیز با اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان است.
استاندار با اشاره به همدلی و همراهی مردم در همه زمینه‌ها، پرهیز از خریدهای هیجانی را مورد تأکید قرار داد.
هاشمی اظهار داشت: رصدهای میدانی انجام شده در نقطه‌نقطه شهرستان‌های استان حکایت از این دارد که در همه نقاط خراسان جنوبی آرامش بر بازار حاکم است.
وی متذکر شد: تأمین اقلام و نهاده‌های دامی تنها متمرکز به مرکز استان نباید باشد و دستگاه‌های اجرایی نباید از شهرستان‌ها غفلت کنند

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/879893/هیچ-گونه-کمبودی-در-زمینه-کالاهای-اساسی-در-خراسان-جنوبی-نداریم
بستن   چاپ