پیام خراسان
تداوم خرید تضمینی گندم، خرید بیش از 4600 تُن گندم در خراسان شمالی
چهارشنبه 4 تير 1404 - 14:10:37
پیام خراسان - مدیر تعاون روستایی خراسان شمالی گفت: خرید تضمینی گندم دراستان از مرز 4500 تن عبورکرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، جلیل رمضانی به خبرگزاری صدا و سیما گفت: امسال اتحادیه تعاون روستایی استان بعنوان عامل مباشر شرکت غله و با همکاری شبکه شرکت‌های تعاونی روستایی زیرپوشش، گندم مازاد بر نیاز کشاورزان را خریداری می‌کند.
وی افزود: با هدف حمایت از تولید محصول داخلی و رفاه حال کشاورزان، از زمان آغاز طرح خرید تضمینی گندم تا امروز، مقدار 4 هزارو 677 تن گندم با کیفیت تحویل مراکز خرید تعاون روستایی شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی هم گفت: پیش‌بینی می‌شودتولیدگندم درسال زراعی جاری حدود103هزار تُن باشد.
باتوجه به خشکسالی، افزایش دماوکاهش بارندگی‌ها، تولید گندم در مقایسه با پارسال کاهش یافته و به گفته محمد زاده رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان پیش بینی می‌شود امسال حدود 103 هزار تُن گندم برداشت شود.
نعمان یزدانی سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی هم با بیان اینکه 27 مرکز خرید در استان آماده شده و به تناسب برداشت گندم در مناطق مختلف فعالیت خود را آغاز می‌کنند، گفت: قیمت خرید تضمینی گندم در سال جاری، 20 هزارو 500 تومان به ازای هر کیلوگرم تعیین شده است.
امسال 144 هزار و 100 هکتار از اراضی استان زیر کشت گندم آبی و دیم و 50 هزار هکتار نیز جو کشت شده است.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/880309/تداوم-خرید-تضمینی-گندم،-خرید-بیش-از-4600-تُن-گندم-در-خراسان-شمالی
بستن   چاپ