پیام خراسان
برگزاری آئین سوگواره شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی
جمعه 6 تير 1404 - 10:55:13
پیام خراسان - سوگواره شیرخوارگان حسینی و گرامیداشت 12 کودک شهید حمله رژیم صهیونسیتی به کشورمان با حضور مادران مشهدی و فرزندان خردسالشان در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،مرکز خراسان رضوی ، در این آئین مادران مشهدی شیرخوارگان خود را همچون حضرت سیدالشهدا به عنوان سند مظلومیت واقعه عاشورا بر سر دست گرفتند و شیرخوارگان حسینی خود را نذر امام حسین علیه السلام کردند و عهده‌دار تربیت فرزند خود برای سربازی حضرت صاحب الزمان (عج) و منجی بشریت شدند.
سخنران مذهبی این آئین در حرم رضوی گفت: اهل بیت علیهم السلام در هر دوره روشی برای تبلیغ داشتند همان گونه که در دوره امام باقر و امام صادق علیهم السلام، معارف را به ما رساندند، ولی در دوره امام سجاد (ع) و در موقعیت سخت و شرایط محدود بعد از شهادت امام حسین (ع) که امکان تبلیغ علنی برای دین اسلام وجود نداشت، ایشان روش تبلیغ خود را تغییر داد و از سوگواری و دعا بهره برد و اکنون شما مادران در این مراسم به این امام بزرگوار اقتدا کرده‌اید.
حجت‌الاسلام عبدالحسین ذاکر با اشاره به این که یک سند مظلومیت امام حسین (ع)، شهادت حضرت علی اصغر (ع) است افزود: رژیم صهیونسیتی از مراسم شیرخوارگان حسینی به دادگاه‌های بین المللی شکایت برده است، زیرا این جلسه معنوی‌ترین نشست عزاداری امام حسین (ع) است و فلسفه این نشست، تصویری است از مادرانی که فرزند خود را در آغوش گرفته‌اند و بر حزن امام حسین (ع) گریه می‌کنند و دنیا این سوال برایش مطرح می‌شود که چرا این مادران گریه می‌کنند و آنگاه این مردم در جست و جوی پرسش خود به واقعه عاشورا پی می‌برند و سوال می‌کنند که مگر امام حسین (ع) چه گفت که او را به شهادت رساندند؛ از این رو اشک مادران در این مراسم تبلیغ برای امام حسین (ع) است.
وی تاکید کرد: رژیم صهیونسیتی بعد از انقلاب اسلامی دشمن عقیده ایرانی شد و اگر نه قبل از انقلاب با رژیم پهلوی ارتباط خوبی داشت ولی اکنون مادران بچه‌های خود را برای شهادت پرورش می‌دهند، زیرا امام حسین (ع) تکلیف ما را تا روز قیامت مشخص کرد و گفت هر کس با طرز فکر من زندگی می‌کند با یزید و یزیدیان بیعت نخواهد کرد.
سوگواره شیرخوارگان حسینی آئینی معنوی است که یادآور مظلومیت و شهادت حضرت علی‌اصغر (ع) است و همه ساله در روز جمعه اول ماه محرم برگزار می‌شود.
این مراسم از سال 1383 در تهران آغاز و به مرور در سایر شهر‌ها نیز گسترش یافت، برای برگزاری این مراسم مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) نیز تشکیل شده است. از سال 1390 این همایش در بسیاری از روستاها، 800 شهر ایران و کشور‌های دیگر گسترش یافت. در این همایش مادران و کودکان شیرخوار شرکت می‌کنند.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/880667/برگزاری-آئین-سوگواره-شیرخوارگان-حسینی-در-حرم-مطهر-رضوی
بستن   چاپ