پیام خراسان
کشف 14 میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی در مشهد
شنبه 7 تير 1404 - 16:36:43
پیام خراسان - بیش از 14 میلیارد ریال محصولات غیرقابل مصرف آرایشی و بهداشتی در سه ماهه نخست امسال در مشهد کشف و ضبط شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،مرکز خراسان رضوی ، رییس اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این بازه زمانی بیش از 70 مورد بازرسی از مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در مشهد انجام و در این بازدید‌ها 24 قلم انواع محصولات آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف کشف و ضبط شد و متخلفان نیز به مراجع قضایی ارجاع داده شدند.
دکتر زهرا حاج‌زاده با بیان اینکه تاریخ انقضا علاوه بر مواد خوراکی برای مواد آرایشی و بهداشتی نیز حائز اهمیت است، ادامه داد: در اقلام آرایشی تاریخ گذشته مشکلاتی همچون آسیب به پوست، آلرژی‌های پوستی، حساسیت‌های فصلی و نیز ایجاد عوارض بهداشتی مشاهده شده است.
وی افزود: در طو فصل تابستان همزمان با اجرای طرح تابستانه و ماموریت ویژه ماه‌های محرم و صفر، نظارت‌های دقیق بازرسان اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشدید یافته است.
حاج‌زاده ادامه داد: در این حوزه 28 ناظر و بازرس فعال هستند که از این تعداد سه ناظر و بازرس در مشهد و 25 نفر در شهر‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در 17 شهرستان خراسان رضوی، 80 درصد از جمعیت 6 میلیون و 870 هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت 17 شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام است.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/880939/کشف-14-میلیارد-ریال-اقلام-آرایشی-و-بهداشتی-در-مشهد
بستن   چاپ