پیام خراسان
تحقق طرح طرد اتباع غیرمجاز از خراسان جنوبی 125 درصد رشد داشته است
يکشنبه 8 تير 1404 - 09:01:16
پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی از رشد 125 درصدی در تحقق طرح طرد اتباع غیرمجاز در سه‌ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سید محمدرضا هاشمی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به طرح جمع‌آوری اتباع غیرمجاز با بیان این مطلب که مهلت بازگشت داوطلبانه اتباع غیرمجاز تا 15 تیرماه تعیین شده، اظهار داشت: پس از این تاریخ، این افراد شناسایی، جمع‌آوری و با حفظ کرامت انسانی به کشور افغانستان بازگردانده خواهند شد.
وی افزود: از مجموع 12 شهرستان استان، تنها در بیرجند و خوسف مجوز اقامت اتباع خارجی وجود دارد و در 10 شهرستان دیگر، حضور اتباع، چه مجاز و چه غیرمجاز، ممنوع می باشد.
استاندار با اشاره به آمارهای موجود در این زمینه، گفت: در حال حاضر بیش از 10 هزار تبعه خارجی در استان حضور دارند که بیش از 90 درصد آن‌ها به صورت مجاز هستند.
هاشمی با اشاره به اجرای طرح از سوی فراجا خاطرنشان کرد: اتباعی که برگ سرشماری آن‌ها در سال گذشته صادر شده و اکنون اعتبار ندارد، باید تا پیش از پایان مهلت اعلام‌شده به دفاتر خدمات اشتغال اتباع خارجی مراجعه کرده و نسبت به بازگشت اقدام کنند.
وی در پایان از مردم خواست همکاری لازم را در زمینه تحقق این طرح داشته باشند و گفت: اولویت بکارگیری در مشاغل باید با نیروهای بومی استان باشد و در صورت استفاده از اتباع غیرمجاز، با کارفرمایان متخلف برخورد قانونی خواهد شد.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/881060/تحقق-طرح-طرد-اتباع-غیرمجاز-از-خراسان-جنوبی-125-درصد-رشد-داشته-است
بستن   چاپ