پیام خراسان
بهره مندی 1891 نفر از خدمات مرکز درمان و توانبخشی هلال احمر خراسان جنوبی
يکشنبه 8 تير 1404 - 17:17:39
پیام خراسان - هزار و 891 نفر در سه ماهه نخست امسال از خدمات مرکز درمان و توانبخشی هلال احمر خراسان جنوبی بهره‌مند شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: هر ساله به دلایل تصادفات، حوادث ساختمانی و سقوط از ارتفاع، سکته‌ها و ... تعداد زیادی از افراد دچار نقص حرکتی شده که با استفاده از خدمات توانبخشی نظیر فیزیوتراپی، ارتوپدی فنی، کاردرمانی و گفتاردرمانی می‌توان اشخاص را به زندگی عادی و روزمره برگرداند.
دکتر لطیفی با اشاره به ارائه خدمات به هزار و 891 نفر در سه ماهه نخست امسال افزود: از این تعداد 240 نفر در بخش فیزیوتراپی، 51 نفر در بخش ارتوپدی فنی، 34 نفر در بخش گفتار درمانی و هزار و 566 نفر زائر سرزمین وحی، واکسن مننژیت دریافت کردند.
به گفته وی مرکز توانبخشی جمعیت هلال احمر در بخش ارتوپدی فنی با تولید ارتز (وسایل کمکی همچون کمربند‌های طبی، کفش‌های طبی، مچ بند و غیره) و پروتز (اندام مصنوعی) به مراجعین خدمات مورد نیاز ارائه می‌کند.
دکتر لطیفی تسکین آلام بشری، تأمین احترام انسان‌ها و کوشش در راستای برقراری دوستی، تفاهم و صلح پایدار میان ملت‌ها، حمایت از زندگی و سلامت انسان‌ها بدون در نظرگرفتن هرگونه تبعیض میان آنها را از جمله اهداف خدمات مرکز توانبخشی هلال احمر عنوان کرد.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/881152/بهره-مندی-1891-نفر-از-خدمات-مرکز-درمان-و-توانبخشی-هلال-احمر-خراسان-جنوبی
بستن   چاپ