پیام خراسان
افزایش 30 درصدی ماموریت‌های اورژانس خراسان شمالی
دوشنبه 9 تير 1404 - 11:35:38
پیام خراسان - رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوداث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مامویت‌های اورژانس با افزایش حدود 30 درصدی بهار امسال به بیش از 12 هزار ماموریت رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی ؛ تقی رحمتی به خبرگزاری صدا و سیما گفت: این ماموریت‌ها شامل 3000 ماموریت تصادفی و 9000 ماموریت غیر تصادفی بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، 30 درصد افزایش داشته است.
رحمتی با تاکید بر لزوم رعایت موارد ایمنی و توجه به مقوله پیشگیری از حوادث ترافیکی از سوی مردم، توصیه کرد: در صورت وقوع حادثه، قبل از انجام هر اقدامی، با اورژانس 115 تماس گرفته شود.
12 پایگاه اورژانس در استان غیر فعال است
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در ادامه گفت: 12 پایگاه اورژانس مصوب در استان وجود دارد که غیرفعال هستند، که نبود تجهیزات و کمبود نیرو سبب شده تا این پایگاه‌ها غیرفعال باقی بمانند.
رحمتی افزود: با فعال شدن این پایگاه‌ها زمان خدمات‌رسانی کاهش و کیفیت آن افزایش می‌یابد.
وی با اشاره به اینکه 51 پایگاه اورژانس وجود دارد، گفت: از این تعداد 17 پایگاه شهری و مابقی برون شهری هستند.
جذب 90 نفر نیروی اورژانس در استان
این مقام مسئول بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان آزمون استخدامی برگزار می‌کند که مقرر شده 90 نفر نیروی اورژانس جذب شود که با تجهیز این پایگاه‌ها می‌توان آنها را فعال کرد.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/881335/افزایش-30-درصدی-ماموریت‌های-اورژانس-خراسان-شمالی
بستن   چاپ