پیام خراسان
صاحبان کسب‌وکار ملزم به اخذ شناسه یکتا شدند
دوشنبه 9 تير 1404 - 12:37:28
پیام خراسان - تمام صاحبان کسب‌وکار برای مجوز‌های خود ملزم به اخذ شناسه یکتا از طریق درگاه ملی مجوز‌های کشور شده‌اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، سرپرست جهاد کشاورزی استان گفت: با ابلاغ قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب‌وکار و طبق تبصره 7 ماده 7 مکرر، تمامی صاحبان کسب‌وکار ملزم به اخذ شناسه یکتا برای مجوز‌های خود از طریق درگاه ملی مجوز‌های کشور شده‌اند.
اسفندیاری افزود: بر این اساس، تمامی مجوز‌های صادره در سال‌های گذشته اعم از دستی یا سیستمی ـ نیز مشمول این الزام بوده و می‌بایست برای دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.
وی گفت: در همین راستا، فرایند اخذ شناسه یکتای مجوز‌های قدیمی در سامانه سماک پیاده‌سازی و اجرا خواهد شد و متقاضیان از طریق آدرس https://semak.maj.ir/ میتوانند مراجعه کنند.
سرپرست جهاد کشاورزی استان افزود: این اقدام با هدف سامان‌دهی اطلاعات مجوز‌های کسب‌وکار، افزایش شفافیت و تسهیل فرآیند‌های نظارتی صورت گرفته و گامی مؤثر در راستای هوشمندسازی نظام مجوزدهی کشور به شمار می‌رود.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/881348/صاحبان-کسب‌وکار-ملزم-به-اخذ-شناسه-یکتا-شدند
بستن   چاپ