پیام خراسان
استاندار خراسان رضوی مطرح کرد:
ایجاد 3 هزار مگاوات ظرفیت برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی طی دو سال آینده
چهارشنبه 11 تير 1404 - 07:51:28
پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی گفت: پیش بینی می کنیم تا دو سال آینده 3 هزار مگاوات ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر در استان ایجاد شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری در حاشیه افتتاح نیروگاه برق خورشیدی مجتمع صنایع شیر آفرین‌جام در تربت جام در جمع خبرنگاران گفت: پیش بینی می شود تا سال 1406، میزان 3 هزار مگاوات ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر از نوع بادی و خورشیدی در استان ایجاد شود و امیدواریم امسال نیز شاهد رشد چشمگیر این حوزه باشیم.
وی افزود: امسال را باید با مدیریت مصرف انرژی پشت سر بگذاریم و خوشبختانه راه‌اندازی نیروگاه‌های تجدیدپذیر در مقیاس‌های مختلف با سرعت مناسبی در حال انجام است.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: ستاد توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر در استان تشکیل شده است و اخذ اختیارات ویژه از وزارت نیرو برای صدور مجوزها از جمله اقدامات مؤثر در این زمینه هستند.
مظفری با اشاره به تامین برق صنایع بیان کرد: بخش عمده خسارت‌های صنایع در سال‌های گذشته ناشی از قطعی برق بود، اما امروز بسیاری از واحدها با تولید برق، هم نیاز خود را تأمین می‌کنند و هم مازاد آن را به شبکه تزریق می‌کنند.
وی تصریح کرد: هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی برای واگذاری زمین، صدور مجوز و تأمین تجهیزات عامل شتاب‌بخش توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی است.
استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: واحد تولیدی آفرین‌جام در شهرستان تربت جام نیز نیروگاهی با ظرفیت 200 کیلووات راه اندازی کرده است که نمونه موفقی از تولید برق پاک در صنعت به شمار می آید.
مظفری خاطرنشان کرد: این طرح‌ها علاوه بر امنیت انرژی، توجیه اقتصادی مناسبی به ویژه در بخش کشاورزی، صنعت و تولید برق برای سرمایه‌گذاران دارد.
در سفر استاندار خراسان رضوی به تربت جام، نیروگاه برق خورشیدی مجتمع صنایع شیر آفرین‌جام به ظرفیت 200 کیلووات و با سرمایه گذاری بیش از 7 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
همچنین عملیات اجرایی احداث نیروگاه تجدیدپذیر 9 مگاواتی شهرستان تربت جام با سرمایه گذاری بخش خصوصی آغاز شد.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/882567/ایجاد-3-هزار-مگاوات-ظرفیت-برق-تجدیدپذیر-در-خراسان-رضوی-طی-دو-سال-آینده
بستن   چاپ