پیام خراسان
استاندار خراسان شمالی:
24 میلیارد تومان به طرح‌های زیربنایی رازو جرگلان اختصاص یافت
پنجشنبه 12 تير 1404 - 09:42:12
پیام خراسان - استاندار خراسان شمالی از اختصاص 24 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های زیربنایی و عمرانی در شهرستان مرزی راز و جرگلان خبر داد.
به‌گزارش خبرگزاری صدا وسیما خراسان شمالی ؛ بهمن نوری که در ادامه سفر‌های شهرستانی دیروز به شهرستان مرزی رازو جرگلان سفر کرد بود بعد از بازدید از طرح‌های عمرانی و زیربنایی همچون طرح آبرسانی و احداث بیمارستان این شهرستان در مسجد روستای بک‌پولاد راز و جرگلان، گفت: در این سفر، مشکلات مختلف شهرستان در حوزه‌های زیرساختی، خدمات‌رسانی، کشاورزی و دامداری بررسی شد و دستور‌های لازم برای رفع مشکلات داده شد.
وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از مشکلات مردم منطقه ناشی از حوادث غیرمترقبه مانند بارندگی‌های فصلی و جاری شدن سیلاب‌هاست، افزود: با برآورد دقیق خسارات، اعتبارات لازم برای جبران آسیب‌ها اختصاص خواهد یافت.
استاندار خراسان شمالی تأکید کرد: با توجه به کمبود آب شرب و خسارت‌های ناشی از خشکسالی، اجرای طرح‌های آبرسانی در این شهرستان باید در اولویت قرار گیرد.
نوری گفت: باید طرح‌های انتقال و توزیع آب با دقت و سرعت اجرایی شوند.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/882793/24-میلیارد-تومان-به-طرح‌های-زیربنایی-رازو-جرگلان-اختصاص-یافت
بستن   چاپ