پیام خراسان
ویرتز از چند ماه قبل لیورپول را انتخاب کرده بود
پنجشنبه 12 تير 1404 - 21:06:11
پیام خراسان - ورزش 3 /سیمون رولفس، مدیر ورزشی بایرلورکوزن، از شرایط انتقال فلوریان ویرتز به لیورپول صحبت کرد.
ویرتز دومین خرید لیورپول در پنجره نقل‌ و انتقالات تابستانی بود. او در تاریخ 20 ژوئن قراردادی را امضا کرد که می‌تواند تا سقف 135 میلیون یورو افزایش پیدا کند. این مبلغ از رکورد فعلی نقل‌ و انتقال فوتبال بریتانیا نیز فراتر می‌رود که با خرید مویزس کایسدو در اختیار چلسی است.
این انتقال پس از هفته‌ها کشمکش و مذاکرات متعدد نهایی شد. این مذاکرات از سوی ریچارد هیوز، مدیر ورزشی لیورپول، هدایت شد و آرنه اشلوت با ارائه چشم‌اندازی از بازی در نقش هافبک تهاجمی به خوبی توانست ویرتز را برای قبول کردن پیشنهاد این باشگاه متقاعد کند.
حالا هواداران این تیم می‌توانند نگاهی از زاویه دید لورکوزن به این انتقال داشته باشند، به خصوص که این باشگاه آلمانی تا آخرین لحظه بر مبلغی که برای فروش ستاره تیم ملی این کشور در نظر داشت، پافشاری کرد. رولفس در گفتگو با روزنامه بیلد توضیح داد که چگونه لیورپول در رقابت برای جذب این هافبک 22 ساله، منچسترسیتی و بایرن مونیخ را شکست داد.
او گفت: «خواست فلوریان این بود که همه طرف‌ها با انتقال او راحت باشند. او صراحتاً به ما گفت که امیدوار است لورکوزن نیز از نتیجه راضی باشد. هیچ لحظه خاصی وجود نداشت که متوجه شویم او می‌خواهد برود، بلکه این موضوع به‌ تدریج در حال شکل‌گیری بود. هدف ما تمدید قرارداد فلوریان و حفظ او دستکم برای یک فصل دیگر بود اما کم‌ کم متوجه شدیم که بیشتر تمایل به جدایی دارد.

پیام خراسان

از فوریه و مارس، گفتگوها بیشتر روی باشگاه‌های دیگر و لیگ‌های دیگر متمرکز شد. ما همیشه از دیدگاه او مطلع بودیم. می‌دانستیم خانواده‌اش با چه باشگاه‌هایی صحبت می‌کنند. باشگاه‌های خارجی نیز ما را در جریان می‌گذاشتند و این روند را کاملاً حرفه‌ای و جدی دنبال کردند.
در ماه می به ما اطلاع داد که تصمیمش را گرفته است و می‌خواهد به لیورپول بپیوندد. معتقد هستم او کاملاً با لیورپول سازگار است. این باشگاه با او بسیار جدی رفتار کرد. به فلوریان به‌ روشنی نشان داده شد که دقیقاً چرا خواهان جذب او هستند. این برخورد برایش بسیار مهم بود و بخش مهمی از وضعیت کلی محسوب می‌شد.
تمام باشگاه‌هایی که پیش‌ از این با ما تماس گرفته بودند، نسبت به بازه احتمالی مبلغ انجام این انتقال شفاف بودند. ما فقط پس از این که فلوریان اعلام کرد لیورپول انتخاب اولش است، با این باشگاه وارد مذاکره شدیم. از همان ابتدا برایم روشن بود که این انتقال نهایی خواهد شد. البته هر طرفی برای گرفتن امتیازاتش می‌جنگید اما همه چیز همیشه با احترام پیش رفت.
افراد این دو باشگاه به‌ خوبی یکدیگر را می‌شناختند، به‌ طوری‌ که حتی نیازی به ملاقات حضوری هم نبود. این انتقال از طریق تماس‌های تلفنی، ایمیل و تماس‌های ویدیویی مدیریت شد.»
بازار

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/882925/ویرتز-از-چند-ماه-قبل-لیورپول-را-انتخاب-کرده-بود
بستن   چاپ