پیام خراسان
ادامه وزش باد در خراسان جنوبی
دوشنبه 16 تير 1404 - 09:37:02
پیام خراسان - وزش باد و خیزش گرد و خاک در خراسان جنوبی ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، کارشناس هواشناسی استان گفت: بر اساس الگوی نقشه‌ها و با توجه به اختلاف فشار حاکم بر نقشه‌های سطح زمین تا اواخر هفته جاری، وزش باد‌های شدید و گرد و خاک در برخی ساعات باعث کاهش میزان دید افقی و کاهش کیفیت هوا خواهد شد.
لطفی افزود: همچنان تا اواخر هفته در مناطق مستعد و بادخیز استان احتمال وقوع طوفان گرد و خاک و بروز خسارت هم وجود دارد.
وی گفت: به لحاظ دمایی هم روند تغییرات دمای هوا، تا فردا به طور نسبی کاهشی است و تا حدودی از شدت گرما کاسته خواهد شد.
کارشناس هواشناسی استان افزود: با توجه به پیش بینی وزش باد، اطمینان از پوشش و استحکام سازه‌های گلخانه‌ها و سقف‌های موقت خودداری از توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره و پرهیز از قرار گرفتن در فضای باز به ویژه برای سالمندان، کودکان و افراد دارای بیماری‌های خاص در ساعات آلودگی هوا توصیه شده است.
لطفی گفت: در 24 ساعت گذشته سربیشه با 16 درجه سانتیگراد بالای صفر خنک‌ترین و طبس و دهسلم با 48 درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین مناطق استان گزارش شدند و دمای هوا بیرجند هم در روزی که گذشت بین 23 و 39 درجه سانتیگراد بالای صفر ثبت شد.
وی افزود: همچنین در این مدت بیشترین سرعت وزش باد از ایستگاه درح با 94 کیلومتر بر ساعت گزارش شد.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/883401/ادامه-وزش-باد-در-خراسان-جنوبی
بستن   چاپ