پیام خراسان
افزایش 40 درصدی سفر با ناوگان عمومی در خراسان رضوی
چهارشنبه 18 تير 1404 - 19:00:20
پیام خراسان - سفر با ناوگان عمومی در خراسان رضوی در سه ماهه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش 40 درصدی داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: : بر اساس فروش بلیت ناوگان عمومی جاده‌ای از مبدا خراسان رضوی در سه ماه نخست امسال پنج میلیون و 994 هزار و 340 مسافر با 404 هزار و 952 سفر از خدمت‌گذاری ناوگان حمل‌ونقل عمومی بهره‌مند شدند که نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش قابل توجهی داشته است.
یعقوبی گفت: این افزایش قابل توجه به دلیل بهبود خدمات، توسعه ناوگان و ارتقای سطح ایمنی سفر‌های جاده‌ای، محدودیت در ارائه خدمات در حوزه هوایی و ریلی و همچنین اعمال نظارت بر اسناد حمل مسافر و واقعی شدن صورت وضعیت مسافر بوده است.
رییس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: در این مدت مینی‌بوس‌ها با 46 درصد بیشترین سهم را در جابجایی مسافران داشته‌اند، در حالی که اتوبوس‌ها با 34 درصد در جایگاه دوم و وسایل سواری کرایه بین‌شهری با سهم 20 درصدی در رتبه سوم قرار دارند.
یعقوبی افز.ود این آمار نشان‌دهنده تداوم نقش پررنگ مینی‌بوس‌ها و اتوبوس‌ها در تامین نیاز سفر‌های بین‌شهری مسافران و اهمیت توسعه و نوسازی ناوگان این وسایل برای ارتقای ایمنی و کیفیت خدمات است.
مطابق آمار راهداری از صدور کارت هوشمند ناوگان جاده‌ای، 6 هزار ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای شامل اتوبوس، مینی بوس و خودرو‌های سواری کرایه در جاده‌های خراسان رضوی تردد دارند که از این تعداد هزار و 553 دستگاه اتوبوس برون شهری است.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/884002/افزایش--40-درصدی-سفر-با-ناوگان-عمومی-در-خراسان-رضوی
بستن   چاپ