پیام خراسان
محدود شدن ساعات فعالیت اصناف در مشهد
پنجشنبه 19 تير 1404 - 14:13:34
پیام خراسان - با اجرای طرح جامع مدیریت مصرف، اصناف و مراکز تجاری در مشهد از ساعت 13 تا 17 هر روز تعطیل خواهند بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، مدیر دفتر مدیریت مصرف و کنترل پیک بار توزیع برق مشهد گفت: این اقدام مصوبه کمیته انرژی خراسان رضوی به منظور مدیریت موثر مصرف انرژی و عبور موفق از چالش‌های ناترازی تولید و مصرف برق در فصل گرما است و بر این اساس نیازمند مشارکت همه جانبه مشترکان به خصوص واحد‌های تجاری و صنوف محترم هستیم.
معصومه مرادی افزود: پس از طرح موضوع در نشست‌های متعدد با حضور نمایندگان دادگستری، صمت و اتاق اصناف مشهد، کمیته انرژی استان که ذیل معاونت امور هماهنگی استانداری و با حضور دستگاه‌های مسئول و متولی انرژی تشکیل شد، این مهم را به تصویب رساند.
وی تصریح کرد: مهم‌ترین بند این مصوبه، تعطیلی اصناف از ساعت 13 تا 17 و به حداقل رساندن مصرف برق در سایر ساعات کاری است.
مدیر دفتر مدیریت مصرف و کنترل پیک بار توزیع برق مشهد ادامه داد: این مصوبه به معنای خاموش کردن سیستم‌های سرمایشی و روشنایی مازاد و همچنین از مدار خارج کردن تجهیزاتی مانند آسانسور‌ها و پله‌های برقی در مجتمع‌های تجاری در ساعات تعیین شده است.
مرادی اظهار کرد: بر اساس مصوبه کمیته انرژی استان، تابلو‌های تبلیغاتی و سردرب مغازه‌ها و مراکز تجاری هم از ساعت 24 تا طلوع آفتاب خاموش خواهد بود.
او با تأکید بر ضمانت اجرایی این مصوبات بیان کرد: کنترل و رصد دقیق مصارف برق اصناف و مجتمع‌های تجاری به صورت جدی در دستور کار قرار دارد.
مدیر دفتر مدیریت مصرف و کنترل پیک بار توزیع برق مشهد در این خصوص افزود: تیم‌های بازرسی ویژه‌ای متشکل از کارشناسان شرکت توزیع برق و همچنین دانشجویان فعال در قالب طرح «همیار برق» و همچنین ناظران اتاق اصناف، حسن اجرای این موارد نظارت می‌کنند.
وی با بیان اینکه اعمال محدودیت در تامین برق این واحد‌ها به عنوان یک اقدام بازدارنده در نظر گرفته شده است، گفت: با واحد‌های پرمصرف و همچنین مراکزی که در این خصوص همکاری ندارند، مطابق با قانون اقدام خواهد شد.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/884129/محدود-شدن-ساعات-فعالیت-اصناف-در-مشهد
بستن   چاپ