امکان تقلب در تولید نبات های رنگی
شنبه 21 تير 1404 - 18:51:09
|
|
پیام خراسان - دبیر انجمن نبات، قند و شکر خراسان رضوی گفت:در تولید نباتهای رنگی، امکان تقلب در در مورد نوع رنگ و سایر مواد افزودنی وجود دارد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، دبیر انجمن نبات، قند و شکر خراسان رضوی گفت: مشکل اصلی در تولید نبات، نبود استاندارد اجباری به ویژه برای نباتهای طعمدار و رنگی است که باعث می شود کیفیت و سلامت محصول به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار گیرد. رضا بایسته توسن افزود: برای کنترل کیفیت و سلامت نبات، گفتوگوی مستمری با مدیر کل استاندارد خراسان رضوی داشتهایم که امید است بتوانیم مسیر را برای تصویب استاندارد اجباری هموار کنیم. او افزود: استاندارد فعلی فقط به نبات زعفرانی محدود میشود و برای دیگر طعمها، تعریف مشخصی وجود ندارد، برای حل این مشکلات، بازنگری استاندارد نبات با در نظر گرفتن طعمهای مختلف ضروری است دبیر انجمن نبات، قند و شکر خراسان رضوی ادامه داد:بازنگری باید شامل مواردی از جمله تعریف استاندارد اجباری برای تمام انواع نبات، روشهای کنترل کیفیت، جریمههای عدم رعایت استاندارد و آموزش و آگاهیرسانی باشد. بایسته توسن بیان کرد:با این اقدامات میتوان به کیفیت و سلامت نباتهای تولید شده در ایران و صادرات آن کمک و همچنین از تقلب و استفاده از مواد نامناسب جلوگیری کرد.
http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/884681/امکان-تقلب-در-تولید-نبات-های-رنگی
|