پیام خراسان
صادرات محصولات پتروشیمی خراسان در صدر
يکشنبه 22 تير 1404 - 09:25:43
پیام خراسان - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی گفت: صادرات استان دوماهه نخست امسال به 48 میلیون دلار رسید که 90 درصد آن مربوط به محصولات پتروشیمی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی ؛ مهدی کرامتی گفت: صادرات خراسان شمالی از ابتدای امسال به 20 کشور مختلف افزایش یافته، که پتروشیمی خراسان با 19 میلیون دلار بیشترین صادرات را داشته است، که نشان‌دهنده نقش پررنگ صنایع بزرگ در توسعه صادرات استان است.
وی افزود: مجتمع صنعتی اسفراین و شرکت سیمان نیز پس از پتروشیمی، بیشترین سهم را در صادرات استان داشته‌اند و استان توانسته است با تنوع بازار‌های هدف، کالا‌های خود را به 20 کشور جهان صادر کند.
مدیرکل صمت استان در ادامه از کاهش واردات در استان خبرداد و گفت: واردات استان در این مدت به هفت میلیون دلار رسید که درمقایسه با مدت مشابه سال گذشته 12 درصد کاهش داشته است.
به گفته کرامتی کاهش واردات و افزایش صادرات موجب شده است که تراز تجاری استان در این بازه زمانی، چهار میلیون دلار رشد مثبت داشته باشد که نشانه بهبود شرایط اقتصادی استان در حوزه تجارت خارجی است.
وی افزود: برگزاری نشست‌های مشترک بین صادرکنندگان، واردکنندگان و دستگاه‌های اجرایی می‌تواند به تثبیت چارچوب‌های قانونی و حذف واسطه‌گری در مسیر صادرات کمک کند.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/884751/صادرات-محصولات-پتروشیمی-خراسان-در-صدر
بستن   چاپ