پیام خراسان
تولید حدود 5 هزار تن فرآورده‌های دامی در خراسان جنوبی
يکشنبه 22 تير 1404 - 09:53:37
پیام خراسان - عشایر خراسان جنوبی 4 هزار و 915 تن فرآورده‌های دامی در 3 ماه ابتدای سال تولید کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر کل امور عشایر استان در گقتگو با خبرنگار صدا وسیمای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از ابتدای سال عشایر استان 65 تن کرک و 300 تن پشم تولید کردند گفت: اررزش این تولیدات 100 میلیارد تومان بوده است.
ابراهیمی افزود: هم اکنون قیمت کرک یک میلیون و 400 هزار تومان و پشم 30 هزار تومان است.
وی گفت: پشم گوسفند به دلیل ساختار الیاف خود، عایق خوبی در برابر حرارت است و یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه در تولید صنایع دستی شامل انواع قالی، گلیم، نمد، و همچنین بافت جوراب، دستکش و کلاه و ساخت عروسک است.
مدیر کل امور عشایر خراسان جنوبی با اشاره به اینکه همچنین عشایر استان از ابتدای امسال 3 هزار و 600 تن شیر به ارزش 204 میلیارد تومان تولید داشتند افزود: از ابتدای سال 950 تن گوشت از سوی عشایر استان تولید شده که 594 میلیارد تومان ارزش داشته است.
ابراهیمی افزود: همچنین عشایر استان از ابتدای سال تاکنون 5 هزار و 100 متر مربع صنایع دستی داری و 18 هزار و 500 مورد غیر داری داشتند. 

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/884762/تولید-حدود-5-هزار-تن-فرآورده‌های-دامی-در-خراسان-جنوبی
بستن   چاپ