پیام خراسان
برگزاری اجتماع بزرگ دختران عاشورایی در نیشابور
دوشنبه 23 تير 1404 - 09:51:40
پیام خراسان - اجتماع بزرگ دختران عاشورایی با شعار محوری «ایران حسین، تا ابد پیروز است» در نیشابور برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، فرمانده حوزه بسیج خواهران حضرت صدیقه کبری (س) نیشابور گفت: این اجتماع با حضور 500 نفر از دختران انقلابی مناطق شهری و روستایی نیشابور در محل بقعه متبرکه فضل بن شاذان برگزار شد.
آرزو شفیعی افزود: این اجتماع بصیرتی-حماسی با هدف تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی، شهدا و محور مقاومت به‌ویژه در بستر تحولات اخیر منطقه و دفاع جانانه در مقابل حملات رژیم صهیونیستی برگزار شد و مورد استقبال گسترده فعالان فرهنگی و دختران نوجوان قرار گرفت.
وی ادامه داد: برگزاری این‌گونه مراسم‌ به ویژه برای دختران و بانوان، می‌تواند به تقویت روحیه مقاومت منجر شود؛ همچنین این اجتماعات مذهبی به عنوان بستری برای پرورش و تقویت هویت مذهبی و فرهنگی، نقش مهمی در حفظ و اشاعه ارزش‌های اسلامی و انقلابی ایفا می‌کنند.
فرمانده حوزه بسیج خواهران حضرت صدیقه کبری (س) نیشابور گفت: اجرای نمایش گروه تئاتر هدی با محوریت مقابله با شعار‌های فریبنده جریان‌های معارض با انقلاب اسلامی همچون زن، زندگی، آزادی، یکی دیگر از بخش‌های این برنامه بود که با استقبال خوب مخاطبان همراه شد.
شفیعی بیان داشت: در ادامه برنامه، مدیحه‌سرایی مداحان اهل‌بیت (ع) نیز فضای معنوی مراسم را دوچندان کرد.
این مراسم به همت دو حوزه فعال خواهران، حضرت صدیقه کبری (س) و حضرت رقیه (س) نیشابور برنامه‌ریزی و اجرا شد.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/885040/برگزاری-اجتماع-بزرگ-دختران-عاشورایی-در-نیشابور
بستن   چاپ