پیام خراسان
کشف لاشه 85 قطعه کبوتر چاهی شکارشده در بردسکن
دوشنبه 23 تير 1404 - 16:58:29
پیام خراسان - لاشه 85 قطعه کبوتر چاهی شکارشده در بردسکن از یک منزل مسکونی کشف و ضبط شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره محیط زیست شهرستان بردسکن، گفت: به دنبال گزارش‌های مردمی مبنی بر صید غیرمجاز کبوتر چاهی در این شهرستان، نیرو‌های یگان حفاظت محیط زیست بردسکن با همکاری پلیس، در بازرسی قضایی از یک واحد مسکونی، لاشه 85 قطعه کبوتر چاهی را کشف کردند.
علی اصغر حمزه پور، افزود: بر اساس بررسی‌های صورت‌گرفته، متخلف به‌صورت شبانه و با استفاده از تور و طناب، از چاه‌های متروکه قنات برای صید این پرندگان استفاده می‌کرده است.
وی افزود: فرد خاطی پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.
به گفته وی؛ کارشناسان محیط زیست میزان خسارت وارده به طبیعت را حدود 170 میلیون ریال برآورد کرده‌اند که متخلف موظف به پرداخت آن خواهد بود.
وی از تمامی شهروندان گرامی و طبیعت‌دوستان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه شکار و صید غیرمجاز، موضوع را به یگان حفاظت محیط زیست بردسکن از طریق شماره تلفن‌های 55426565 اطلاع دهند.

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/885128/کشف-لاشه--85-قطعه-کبوتر-چاهی-شکارشده-در-بردسکن
بستن   چاپ