پیام خراسان
کرونایی که سود شیرین به تولید عسل داد
شنبه 18 ارديبهشت 1400 - 11:27:21
پیام خراسان -

پیام خراسان


ایسنا/خراسان جنوبی یک کارآفرین و پشتیبان طرح مشاغل خانگی در خراسان جنوبی بیان کرد: با وجود فعالیت طرح مشاغل خانگی، کارآفرینان حتی در شرایط سخت کرونا نیز به بازارهای هدف وصل شده و مشکلی برای فروش ندارند.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و توسط جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعه‌ای و مداخله گر در حوزه اشتغال در حال انجام است.
به گزارش ایسنا، بر اساس این الگو و با انجام مطالعات، ساماندهی، بررسی، استعدادسنجی و توانمندسازی قرار است برای 54 هزار و 300 نفر از متقاضیان مشاغل خانگی در 31 استان کشور زمینه ایجاد اشتغال فراهم شود
شناسایی مشاغل خانگی و اتصال آن به بازار از اهداف این طرح بوده و جهاددانشگاهی استان با همکاری دستگاه‌های اجرایی بستر این دو هدف را فراهم می‌کند.
این طرح کار کارآفرینانی که سال‌ها چراغ خاموش و با بازار هدف محدود کار می‌کردند دوباره رونق داد و این امر با اتصال به برندهای برتر کشور و همچنین وصل به بازارها صورت می‌گیرد؛ طرحی که توانسته مزیت‌های خراسان جنوبی را در اشتغال شناسایی و به کارآفرینان امید و زندگی هدیه دهد. یکی از حرفه‌ها در این طرح، تولید عسل است که با اقلیم خراسان جنوبی همخوانی داشته و از مزیت‌های کار در این استان محسوب می‌شود.
گذار از توزیع سنتی عسل
حسین افراسیابی، یک کارآفرین در خراسان جنوبی است که سال‌هاست در حوزه تولید عسل فعالیت می‌کند، وی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: فعالیت خود را در حرفه تولید عسل، از سال 91 با 30 کیلو عسل آغاز کردیم.
وی افزود: گاهاً مشکلات فروش ما این بود که کاملاً به صورت سنتی تولید داشتیم چراکه ما عسل را برداشت می‌کردیم و بین مغازه‌ها و مراکز هدف به صورت دبه‌ای و کاملاً سنتی پخش می‌کردیم.
این کارآفرین بیان کرد: پس از چندین سال کار، روال کار خود را تغییر دادیم و به واسطه طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی خراسان‌ جنوبی الگوی جدید و سایتی را طراحی کردیم و روش کار خود را از سنتی، تقریباً به پیشرفته و مکانیزه تغییر دادیم و این امر بسیار در فروش و کیفیت کار ما تاثیرگذار بود.
افراسیابی ادامه داد: این امر که یک ایده ناب بود باعث شد افراد بیشتری ما را شناسایی‌ کنند و در فضای مجازی فعالیت خوبی داشته‌ باشیم و بیشتر شناخته شدیم.
وی با اشاره به مشکلات فروش، تصریح کرد: ما بسیاری از موانع را از سر راه خود برداشته‌ایم و به واسطه تبلیغات بسیار خوب و کیفت مطلوب محصولاتمان توانستیم اعتماد مردم را جلب کرده‌ و میزان فروش را بالا ببریم.
این پشتیبان مشاغل خانگی اظهار کرد: اکنون در خراسان جنوبی که ما در حال فعالیت هستیم، محصولاتی چون عسل چهل گیاه، عسل عناب و زرشک را تولید می‌کنیم و اکنون می‌توانیم بگوییم که برای‌ فروش مشکلی نداریم.
افراسیابی ادامه داد: به یاری جهاددانشگاهی که ما را به بازار متصل و محصولاتمان را برندسازی کرد، هر اندازه که ما تولید داشته باشیم، بازار فروش آن را داریم.

پیام خراسان

کرونا و ضربه به بازار
وی با اشاره به مشکل تامین مواد اولیه در شرایط کرونا، افزود: کرونا باعث شد که یک سری محدودیت‌ها به وجود آید چراکه هر زمان ما برای تامین مواد اولیه خود به فروشگاه یا برای مثال به تعاونی زنبورداران خراسان جنوبی مراجعه می‌کنیم، با مشکل دیر رسیدن بار مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه مواد اولیه به صورت آنی در دست ما قرار نمی‌گیرد، تصریح کرد: قانون منع تردد و جلوگیری از خروج ما از استان و همچنین این امر که برای کوچ دادن کندوهای خود نمی‌توانستیم در هر بازه زمانی اقدام کنیم از مشکلات دوران است‌.
خوب و بد کرونا
این کارآفرین بیان کرد: از سویی دیگر کرونا بیماری است که باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و از سویی دیگر قبل از مبتلا شدن باید به قوی شون بدن کمک کرد و در لیست تغذیه تجویز دکتر برای کرونایی‌ها حتما عسل طبیعی بود؛ بنابراین فردش ما به این واسطه افزایش پیدا کرد و خرید مردم نسبت به سال‌های گذشته کمی بیشتر شد.
افراسیابی ادامه داد: امسال توانستیم زیر مجموعه‌ای 15 نفره برای همسرم که در این کار فعالیت دارد و پشتیبان طرح مشاغل خانگی است معرفی کنیم که از اینکه دست چند نفر را در زندگی گرفتم بسیار خوشحالم اما نیاز به حمایت داریم.
این پشتیبان طرح مشاغل خانگی در خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: طرح مشاغل خانگی به بازاریابی و فروش مستقیم محصول در استان کمک بسیاری کرد و باعث شد مردم آب محصولات تولیدی را شناخته و سپس خرید انجام دهند.

پیام خراسان

پیام خراسان

انتهای پیام 

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/359153/کرونایی-که-سود-شیرین-به-تولید-عسل-داد
بستن   چاپ