پیام خراسان
کاهش 40 درصدی تولید انجیر در بردسکن
سه شنبه 25 مرداد 1401 - 07:02:40
پیام خراسان - به گزارش قدس آنلاین، مدیر جهادکشاورزی بردسکن گفت: شهرستان بردسکن قطب تولید محصول انجیر در خراسان رضوی و در کشور منحصر به فرد است که براثر سرمازدگی سال گذشته و گرمای بیش از حد هوا و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی تولید این محصول را در بردسکن نسبت به سال گذشته 40 درصد کاهش داد. مهندس علیرضا مهمیز عنوان کرد: سطح زیرکشت باغات انجیر بردسکن 200 هکتار است که ازاین میزان 180 هکتار آن بارور است.
وی اظهارداشت: سال گذشته به طور میانگین از هر هکتار 3 هزار کیلو گرم محصول انجیر برداشت می شد که متاسفانه امسال این رقم به هزار و 800 کیلو گرم کاهش پیدا کرده است و پیش بینی تولید 324 تن می باشد که با احتساب قیمت هر کیلو گرم 15 هزار تومان 4 میلیارد و 860 میلیون تومان در آمد اقتصادی انجیرکاران می باشد. مدیر جهادکشاورزی بردسکن ارقام مهم انجیر را سبزه ، زرد پیازی، سیاه و سرخ بیان کرد و گفت: رقم تجاری مرغوب انجیر سبزه است که 60 درصد به صورت تازه خوری و 40 درصد به صورت خشکبار مصرف می شود. وی اشتغال زایی در محصول انجیر را در هر هکتار 120 نفر روز اعلام کرد و گفت: 2 هزار و 160 نفر روز اشتغال زایی دارد. وی با بیان اینکه برداشت محصول انجیر از نیمه مردادماه شروع می شود گفت: برداشت انجیر تا زمانی که در پاییز درختان دچار سرمازدگی شوند ادامه دارد. مهندس مهمیز نبود سایبان در باغات ، صنایع تبدیلی و فرآوری، پایین بودن قیمت نسبت به هزینه ها ، تنش آبی و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی، بسته بندی و بازاریابی مناسب برای صادرات و بیمه را از مشکلات این محصول در امر تولید عنوان کرد. انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/467196/کاهش-40-درصدی-تولید-انجیر-در-بردسکن
بستن   چاپ