پیام خراسان
ثبت اختراع «پودر نوشیدنی ضد سرفه عناب فاقد شکر» در جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی
سه شنبه 3 آبان 1401 - 02:08:51
پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، مهدی ابراهیمی سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تولید فراورده‌های غذایی دارویی از خام فروشی محصولات استراتژیک و ارزشمند استان مانند زرشک، زعفران و عناب جلوگیری کند.
وی افزود: یکی از بهترین راهکارهای توسعه اشتغال پایدار، ایجاد ارزش‌افزوده محصولات استراتژیک و مزیت‌دار خراسان جنوبی به منظور توسعه اقتصادی و جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی تصریح کرد: میوه عناب از خواص تغذیه ای و دارویی بالایی برخوردار است و پتانسیل بسیار خوبی برای فرآوری دارد.
ابراهیمی یادآور شد: جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از سال 1396 اقدام به تولید دانش فنی فراورده های متعدد و متنوعی بر پایه محصولات استراتژیک استان کرده که از جمله آن می توان به بیسکویت عناب،کیک عناب، چیپس عناب، شکلات عناب، سرکه عناب ، سرکه زرشک و گل محمدی ،کوکی عناب، مربای پری بیوتیک عناب، سس زرشک، سس عناب و آبنبات زرشک دارای خاصیت تصفیه خون اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: جدیدترین محصول ثبت اختراع شده در این نهاد، فراورده «پودر فوری نوشیدنی ضدسرفه عناب فاقد شکر» است.
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی هدف از این اختراع را تولید محصول غذا -دارو مفید و موثر در درمان سرفه و گلودرد و سرماخوردگی با قابلیت حمل آسان، زمان ماندگاری بالا، فاقد شکر و مصرف راحت آن به صورت نوشیدنی با طعم مطلوب و به ویژه خوراندن راحت آن به کودکان عنوان کرد.
ابراهیمی متذکر شد: علاوه بر خاصیت درمانی، این محصول می تواند به عنوان یک نوشیدنی فراسودند و فاقد شکر به خصوص در افراد دیابتی مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه تولید پودر عناب بر پایه ترکیبات طبیعی و به عنوان نوشیدنی با خواص دارویی مزیت ویژه ای نسبت به سایر پودرهای فوری موجود در بازار دارد که در حال حاضر در بازار ایران یافت نمی‌شود.
ابراهیمی تاکید کرد: تولید انبوه این محصول به دلیل ترکیبات ویژه و طبیعی آن ظرفیت خوبی برای صادرات دارد.
انتهای‌پیام/69014

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/475951/ثبت-اختراع-«پودر-نوشیدنی-ضد-سرفه-عناب-فاقد-شکر»-در-جهاد-دانشگاهی-خراسان-جنوبی
بستن   چاپ