پیام خراسان
22 هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی شناسایی شدند
سه شنبه 24 آبان 1401 - 08:43:56
پیام خراسان - به گزارش ایرنا، سید جمال وزیری روز دوشنبه در نشستی با حضور خبرنگاران در تربت‌حیدریه با بیان اینکه طرح مدرسه محوری رویکرد مهم برای رفع مشکلات جاماندگان از تحصیل است، افزود: شتاب بخشی به ارتقای سواد عمومی جامعه و توسعه عدالت آموزشی از رویکردهای مهم دولت سیزدهم در حوزه سواد آموزی است و بر همین اساس در عدالت آموزشی عمده تمرکز خود را به همه قسمت‌های جامعه تعمیم دادیم که همه در کنار یکدیگر رشد کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی بیان کرد: در حال حاضر نرخ سواد در استان خراسان رضوی 97.9 درصد و از میانگین کشوری (97.1 درصد) بالاتر است.
وزیری ادامه داد: تلفیق سواد و مهارت‌آموزی در مراکز محلی از دیگر موضوعاتی است که با جدیت دنبال می‌شود و با وجودی که از قبل 108 مرکز یادگیری دولتی و غیردولتی فعال در استان خراسان رضوی داشتیم، اما امسال وزارت آموزش و پرورش تنها ادامه فعالیت هشت مرکز یادگیری دولتی را در استان ابلاغ کرده است، بنابراین قرار است در مراکز قطب‌ها ایجاد و مراکز غیردولتی باید منتظر کسب مجوز از سوی وزارتخانه باشند.

پیام خراسان

وی هدف از فعالیت مراکز یادگیری را آموزش و مهارت‌ورزی عنوان کرد و افزود: در این مراکز ضمن آموزش سواد یک مهارت خاص به تناسب ظرفیت هر منطقه در کنار مراکز فنی و حرفه‌ای و جهاد کشاورزی آموزش داده می شود.
معاون آموزش و پرورش خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنانش به تبدیل وضعیت آموزشیاران سوادآموزی اشاره و اظهار کرد: پارسال 490 نفر طبق قانون ایثارگران در استان تبدیل وضعیت و امسال نیز 53 نفر از بدین طریق تبدیل وضعیت شدند.
وزیری گفت: به دلیل حجم زیاد مهاجران کشور افغانستان و پاکستان، خراسان رضوی رتبه نخست اتباع را در کشور دارد و لذا طرح سوادآموزی اتباع نیز با جدیت در حال پیگیری است و پارسال چهار هزار و 200 نفر در دوره‌های سوادآموزی شرکت کردند.
وی نرخ باسوادی در تربت‌حیدریه را مشابه نرخ استان خراسان رضوی یعنی 97.9 درصد عنوان کرد.
برچسب‌ها تربت حیدریه سواد آموزی

http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/478428/22-هزار-دانش‌آموز-بازمانده-از-تحصیل-در-خراسان-رضوی-شناسایی-شدند
بستن   چاپ