تولید زعفران در جغتای خراسان رضوی کاهش یافت
دوشنبه 14 آذر 1401 - 11:11:41
|
|
پیام خراسان - محمدجواد ایزدیان روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با پایان فصل برداشت زعفران، امسال سه هزار و 300 کیلوگرم محصول از سطح هزار و 100 هکتار کشتزار این شهرستان خراسان رضوی برداشت شده است. وی تصریح کرد: میانگین برداشت زعفران از هر هکتار کشتزار شهرستان جغتای در شرایط مناسب حدود 6 کیلوگرم است که امسال به علت شرایط نامساعد جوی این رقم به سه کیلوگرم رسیده است. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان وی با اشاره به حمایت دولت از کشاورزان افزود: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و یارانهای به زعفرانکاران از حمایتهای وزارت جهاد کشاورزی از این قشر بوده است تا با توجه به کمآبطلبی این محصول، سود خوبی عاید زعفرانکاران شود. مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: عمده محصول زعفران برداشت شده از مزارع این شهرستان در استان مصرف شده و بخش اندکی از آن در سایر استان ها عرضه می شود. پارسال بیش از 6 تن زعفران از کشتزارهای شهرستان جغتای برداشت شده بود. شهرستان جغتای از قطب های مهم کشاورزی و دامپروری خراسان رضوی است که سالانه افزون بر 548 هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این منطقه تولید می شود و از این طریق بیش از 10 هزار میلیارد ریال درآمد عاید بهره برداران می شود. جغتای با 34 هزار هکتار عرصه زراعی و باغی یکی از مراکز اصلی خراسان رضوی در زمینه تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی چون گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته است. مرکز شهرستان 50 هزار نفری جغتای در 320 کیلومتری غرب مشهد واقع است. برچسبها کاهش تولید برداشت محصول کشاورزی جغتای زعفران
http://www.khorasan-online.ir/Fa/News/480971/تولید-زعفران-در-جغتای-خراسان-رضوی-کاهش-یافت
|